Arama

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
9 Ekim 2006       Mesaj #24
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle, kuralların ve uygulamaların zaman içerisinde değişebileceği konusunun kurallar - üyelerin bilmesi gerekenler listesinde vurgulanmış olduğunu belirtmeliyim.
Üye olunurken girilmesi zorunlu bilgilerden birisidir, gizlenemez. Yeni üyeler, ancak diğer zorunlu kişisel detaylarla birlikte cinsiyet bilgilerini girerek üye olabiliyorlar, eski üyeler de profillerini güncellerken bu bilgiyi de girmek zorunda kalıyorlar, aksi halde profillerini güncelleyemiyorlar.

Cinsiyet belirten semboller zaten yürürlükteydi, ayrıca bir çok bayanın üye adı da bayan isminden oluşuyor. Cinsiyetiniz belirli olsun ya da olmasın, diğer üyelerin size yaklaşımları site kuralları çerçevesinde olabilir. Site genelinde bu kural geçerlidir ve uygulanmaktadır:

Ayrıca rahatsız edici bulduğunuz üyeleri engelli listenize alarak size mesaj göndermelerini engelleyebilirsiniz.

Tamam Uygulamalar değişebilir bunu biliyorum.. Sadece hoşuma gitmeyen bi uygulama olduğunu belirtmek istedim Msn Happy
Üye isimleri bayan isminden oluşan üyelerin düşüncesinede saygı duyarım ama zaten onlar isimleriyle kendilerini belli ediyorlar birde pembeye bürünmelerine gerek yok...Ayrıca mesaj rapor etmeyide biliyorum ve ediyorum da...Fakat bu tarz mesajlar almak istemiyorumMsn Sad
Cinsiyet bilgileri zaten veriliyor birde pembe renge gerek yok diye düşünüyorum ((Msn Happy))