Arama

Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
28 Şubat 2012       Mesaj #19
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

birisi beni seviyordu ama ben yüz vermemiştim 2 kere teklif etti ben kabul etmedim sonra benle ilgilenmemeye başladı hani kaça kovlanan vardırya cok doğru onra cocuk benle ilgilenmemeye başlaı sonra bi baktım kendimi onun düşünüken buldum sonrada aşık oldum 1 yıl falan biz birbirimize selam bile vermedik ama bende gururdan gidip buna bişey diyemedim de seviyorum ama inattan gurudan giip bişey diyemiyorum sonra ben bunu gördükçe telefonla falan konusuyorum işte onu kıskandıracak şekilde telefonum sesi dışarı baya iyieriyor bende bi arkadaşıma annattım durumu erkekti böyle böyle dedim oda tamam dedi ben bunu gödükçe arkadaşım beni aıyor bene onnla konusuyorum bi günde okllda sıradayız bilerek yakınına durdum ve arkadaşım aradı görsün diyede tlefonun gözünün içine soktum nerdeyse neyse ben arkAdaşımla konusuyorum okul çıkışı servise doğru ilerledim bunun serviside biraz ilerde benimki arkada sonra bu servisler kalmadan arkaya doğru benim servisin oraya doğrugeldi ve nerdeyse 1 yyıldır yüzüme bakmayan cocuk benim bu küçük oyunum sayesinde beni unutmadıgını gösterdi yani öyle küçük şeyler yapabilirsiniz klasik liseli şeyleri ama işe yaramadı degil ozaman yanıma geldiğine seninle konusmak istiyorum akşam internete gelirmisin dedi biz internetten konusmaya başladık tekrar ve bu olayların üzerinden 3 ay falan geçti şimdi çok yeni bi ilişkimiz var

Tebrik ederim klasik plan ama başarılı olması onemli. Üstelik seni de küçük düşürmeden basarıya götüren bir kiskandirma tekniği.