Sayın bakanım işletme mezunu bir ücretli öğretmenim.Daha doğrusu öğretmendim.Sizin karda kışta yaptığınız atama sonucu işimi kaybettim.Hemde 9 yıl aralıksız ücretli sınıf öğretmeni olarak kadrolu öğretmenlerin beğenmediği köy ve mezralarda üç kuruş ücret karşılığı çalıştıktan sonra bir karda kışta çalıştığım köyde iki metre kar varken bir anda işime son verildi.Siz öğretmen ataması yaparken sadece öğretmen adaylarını'mı düşünüyorsunuz? Hali hazırda zor şartlarda üç kuruşa öğretmenlik yapan ücretli öğretmenler bu karda kışta işsisz kalacaklar öğretmen öğrenciye öğrenci öğretmene alışmışken okulların düzeni bozulacak.Bunları hiç düşünüyormusunuz.Bizler sizin personelleriniz değilmiyiz. Sayın bakanım.Düşünün 9 yıl Milli eğitim bünyesinde öğretmenlik yapmış bir insanı karda kışta sokağa atmanızı vicdanen kabulleniyormusunuz sayın bakanım.Eğer ücretli öğretmenleri öğretmen olarak görmüyorsanız hiç çalıştırmayın.Yoksa bir insanı karda kışta işte atmak nasıl bir duygudur.Beni kendi yerinize koyun sayın bakanım.Bu yapılan bize Allahdan revamıdır.Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.Sayın bakanım saygılar