Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Şubat 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iç anadolu:sanayi alanları fazladır,Büyük şehirlerde felan şeker fabrikası fazla bulunmaktadı.
doğu anadolu:ticaretcilik fazla bulunmaktadır.Özlliklede büyükbaş hayvancılık çok yapılmaktadır.küçük baş hayvancılık fazla yapılmamaktadır en fazla büyük baş hayvancılık yapılır.dağlar çok olduğu için yeşillikte çok bulnur bu yüzdende küçük hayvanlar beslenerek büyürler.
güney doğu:en fazla keten,kumaş,ve pamukçulukla uğraşılır
ege:ege bölgesinde deniz alanı fazla olduğu için truxim fazla yapılmaktadır trustler gelip gitmektedirler.tarım alanları geniştir seyehatı uygundur kara yollarında bazen sıkışıklık yaşanabilmektedir fabbrika alanlarıda fazla bulunmaktadır.
karadeniz:ormancılık üretim ve tüketim fazla olmaktadır tarımsal arazileri ve tarımsal ürünleri fazladır.fındık yetişir ceviz yetişmektedir.bu bölgede de truzim fazla yapılmaktadır çünki;bu bölgede de deniz alanı fazla bulunaktadır.
marmara:seyehatçilik fabrika alanları fazladır trafiği sıkııktır genllikle çalışkanlar marmara bölgesii tutturdukları için o bölge de doktorlar felan gayet iyi olurlar uzman doktor genel cerrah felan olabilirer.
akdenizi de kendiniz kitaplardan bulunuz lütfen yaza yaza ellerim koptu zaten Msn Grin Hazal knk ödevini ßuradan yaptıysan sana selamlar Rahime Hazal Karakavak ben Tuğçenur Doğan