NatüreL tarafından 96 saat yasaklanmışım nedeni ne bazı kendini bilmez oyunculardan hakaret ediyor onlara yasak yok şikayet ettiğim halde aynı adama bende karşılığını verdim diye 96 saat yasaklanıyorum ne bu yaw adaletli olun şimdi diyeceksiniz ki kopin varmı hayır yok ben oyundan gece saat 1 gibi çıktım 03.52 de banlanmışım arkadaş bari o saatte yasaklaki bende hakkımı savunayım veya benden kopi iste ben yasaklandıysam o da yasaklansın ne bu saçmalık yaw kafayı yemek üzereyim vallaha bu kadar saçmalık görmedim karaktersizin teki bana küfrediyor op çağırıyom kopi veriyom banlık diyor opun kendisi atmıyor sonra bana uyarı verip sistemden atıyor beni ben size bişey söyliyeyimmi ben en eski üyenizim eskiden hiç böyle bişey yoktu şimdi ise yönetim berbat ,oplarmış bunlardan bi cacık çıkmaz işi yönetime bırakıyorum gerekeni yaparsınız inşallah en kısa zamanda tarafıma bildirmeniz dileğiyle lütfen ama lütfen çünkü yemin ediyorumki ben bu banı hakketmiyorum keşke hak edipte banlansaydım zoruma gitmezdi en azından
Lütfen ama lütfen gereğini yapın ve bana bilgi vermeniz dileğiyle doğrusunu yapacağınızı umaraktan hayırlı görevler diliyorum güvenimi boşuna çıkartmamanız dileğiyle