Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 17 yaşındayım bir çok işe girdim çıktım kimisiyle kavga ettim kimisiyle anlaşamadık kimisinden ben kendi isteğimle bıraktım ve evde kaldım hiç birşey yapamıyorum bunalıma girdim hayat artık çok boş geliyo piskolojim nedeniyle arkadaşlarımla küstüm onların beni kullandıklarını düşünüyodum onun için küstüm kimsem kalmadı köy ortamında yaptım serserilikler yüzünden elalemin dilindeyim kimsenin yüzüne bakamıyom kimseyle konuşamıyom sosyal hayatım sıfır annem babam benle artık konuşmuyo artık onlarda bıktı benden artık hep acı çekme istiyorum yaşamak istemiyorum sevdiklerimin beni bu halde bırakıp arayıp sormadıkları için intar edip arkamdan üzülüp vicdan azabı çekmelerini istiyorum bazen kendimi alkole vuruyom sıgarayayı aşırı çok içiyom devamlı ağlamk istiyorum düştüm bi kara delikte debelenip duruyom anlam veremiyom hiç bişe,ye herşey çok boş geliyo hiç bişeyden tat alamıyom artık herşeyden sıkıldım çalışmak istiyorum bi an bi heves oluyo ama yine umutsuzluğa kapılıyom gene olmucak deyip bunalıma giriyom artık kendimden korkuyom bu bedende çıkıp gitmek istiyorum bişey olmasını bekliyom ama hiç birşey olmuyo yapayanlızım çaok bunalıyom saldırmak istiyom ama ne fayda diyorum çözüm yolu dseil ki okumak istiyorum nasıl yapacamı bilmiyorum en ufak şeyleri takar oldum herşeyi bahane edip acı çekmek istiyorum babamın artık bana büyüdüm için yapacak bişey kalmadını düşünüyom san ki ben i yanlız bırakmışlar gibi kendimi rüyada zandediyom uyanmak istiyorum artık bitsin diyorum olmuyo çok duygusalım kendimi tiribe bağladım beydim biran duruyo ne yapacamı şaşırıyom kendi içimde boğulup gidiyom san ki ben bi koltuğa oturmuşum filim seyrediyo gibiyim insanlar gülüyo konuşuyo çalışıyo onlara özeniyom onlar gibi olmak istiyom ama olamıyom bunalıma girip içki içtimde ahiretim aklıma geliyodaha çok bunalmaya başlıyo içki yüzünden cehendememi gidecem dye keşke hiç doğmasaydım diyorum ben yolsam diyorum bir iş yaparken artık okadar bıktımki midem bulanıyo bir iş yaparken hayat sanki sıkıntı için bunalmak için kurulmu bir mekan gibi ben ne yapsam artık huzurlu mutlu olurum bide ben çok sinirliyim evde herşeyi vurp kırıyom duvarları yumruklu yom hergün ağlıyom bıktım yardım edin artık korkuyorum bişy yapacam kendime diye hayattan hiç zevk alamıyom bana yardım edin