Ben 20 yaşında 1.78 boyunda 89 kilo bi erkeğim we aynı dertten müzdaribim bu hastalık benim canımı çok sıkıyor kendimden utanıyorum yaşamaktan utanıyorum otobüsle seyahat ediyorum o yol 30 saatte olsa ben hiç uyumuyorum belki olur diye bi misafirliğe gidiyorum hep aynı yalanı söylüyorum uykum yok diyorum uyuyamıyorum tatile gidiyorum gece uyuyana kadar belki 10 defa tuwalete çıkıyorum olmasın diye küçüklükten beri war bi ara durmuştu 2 sene falan hiç olmamıştı unutmuştum bile ama bi sabah yine aynı şekilde uyanınca dertlerim başladı uzun bir süredir 2 günde bi oluyor we benim pskolojim bozuldu intihar etmeyi bile düşündüm düşünüyorumda ben ewlenince ne yapıcam askere gidince ne yapıcam diye düşünüyorum we bunun bi tedavisi olmalı bunun bi çaresi olmalı doktora hiç gitmedim cahillikten mi yoksa utangaçlıktan mı olsa gerek bilmiyorum ama gitmedim we ben bunun tedavisini öğrenmek istiyorum bunun kesin tedavisini bilen varsa lütfen ama lütfen yazsın aynı hastalığı çekenlere çok çok geçmiş olsun allah yar ve yardımcımız olsun bizim derdimizi çekemeyenler bilemez ne olduğunu hani diyor ya siz benim neler çektiğimi nereden bileceksinizz...