Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:55, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 07 Aralık 2025 - 12:55
Arama
MaviKaranlık Forum
Altını ıslatma sorunu nasıl tedavi edilir?
-
Tek Mesaj #72
seawstars
Ziyaretçi
23 Mart 2012
Ziyaretçi
Slm öncelikle her ne olursa olsun bu doktora gitmeniz gerekir ki bu önemli sağlık sizin sağlığınız.
Mesane içerisinde idrarın kalması yani artık idrar olması çok defa iltihaplar ile sonuçlanır. Mesane kasını çalıştıran sinirlerin hastalıklarında veya idrar yolunu tıkayan taş v.s gibi nedenler, sonda gibi araçların mesaneye sokulması ile iltihap meydana gelir.Bu bana göre en önemlisi ilerde böbrek yetmezliğinden bir ömür çekersiniz.
4- Mesane darbelerinden sonra meydana iltihap oluşabilir.
5- Şeker hastalığı veya lösemi (Kan Kanseri) gibi hastalıklar mesane iltihabına neden olabilir.
6- Muayene esnasında mesaneye sokulan aletlerde de hijyene dikkat edilmezse iltihap oluşur.
7- Vücudun başka bir yerindeki iltihap odağından da mesaneye mikroplar kan yolu ile gelebilir .
Gece özellikle çocuğun altını ıslatması elbette ailenin eğitmediğinden'de olabiliyor,bu psikolojik yada idrarın geri gitmesinden kaynaklanıyor olabilir buda doktorlar tarafından ilaçlı renkli röntgen çekilerek anlaşılabilir idrarın nereye gittiğini öğrenmeleri lazımki ona göre tedavi başlatılabilsin. İdrar kaçırma ister gündüz ister gece her ikisi içinde geçerlidir sonuç kesinlikle doktora gitmektir.Bizler insanız unuttuğumuz hepimiz hastalanabiliriz tedavide en önemli şey hastalığı kabul edip iyleşeceğimize inanmamızdır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 12:55
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.