Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
26 Mart 2012       Mesaj #22
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
SaKLI adlı kullanıcıdan alıntı

Facebook Şifremi Unuttum
Giriş için kullandığınız e-posta adresini girin ya da cep telefonu numaranızı yazarak güvenlik kontrolü formunu doldurun. E-postanızı girerseniz şifrenizi sıfırlamanız için size bir bağlantı gönderilecek. Cep telefonu numaranızı yazarsanız bu bağlantıyı size kısa mesaj yoluyla gönderilecek. Eğer telefon numaranızı siteye doğrulatmadıysanız sıfırlama işlemi için bu yöntemi kullanamazsınız.

Facebook şifrenizi unutmuşsanız. Giriş ekranında solda “Şifremi Unuttum” yazan bir yer var. Email ve Şifremizi yazdığımız yerin altında bulunuyor, ona tıklayın. Bu siteye üye olduğumuz Mail adresinizi girin ve “Şifreyi Resetle” a tıklayın. Mail adresinize bir Mail yollayacaklar.



35jj7ra
2jctrit


Gelen Mailde;
“Yeni bir Şifre Istediniz. Şifreyi onaylamak için aşağıdaki linke tıklayın” yazan yerin altındaki linke tıklayın. Sizi facebook’a yönlendirecektir. Burada karşımıza “Yeni Şifre” ve “Şifreyi Onayla” alanlarını göreceksiniz. Ilkine seçmek istediğiniz Şifreyi yazın. Aynı şifreyi ikincisine de yazın. Böylece Yeni Şifreniz doğrulanacak ve sizi Facebook Profilinize gönderecek.

^^ inceleyiniz

Alıntı
zeynep sayın adlı kullanıcıdan alıntı

ben şifremi degiştırmek isti yorum

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...