Arama

Süper Lig'den Haberler - Tek Mesaj #14

byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012       Mesaj #14
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
11. duruşma başladı

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin 16'sı tutuklu toplamda 93 sanığın yargılandığı davanın 11. duruşması başladı.
11 durusma basladi

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 11'inci duruşması görülüyor.

Çağlayan'daki İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan'ın da aralarında bulunduğu 15 tutuklu sanık katıldı.

Salı günü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Perşembe gününü bekleyin. Bu davanın, ne davası olduğunu açıklayacağım" demesi üzerine bugün, Yıldırım'ın sözleri merakla bekleniyor. Öte yandan bugün ve yarın yapılacak savunmaların ardından mahkeme tahliye taleplerini değerlendirecek.

Türkiye Futbol Federasyonu görevlisi Haldun Senman savunmasını yapmak için kürsüye geldi.

- Menajerlik sınavının sorularının çalınmasıyla ilgili olarak Efe Kalaycıoğlu ve Gülcan Şahin tanık olarak mahkeme tarafından dinlendi.

"BUGÜN OLSA YİNE FENERBAHÇE İÇİN OYUNCU KAÇIRIRIM"

- Yavuz Ağırgöl savunmasını yaparken; "Oğuz'u, Aykut'u, Rıdvan'ı ben kaçırdım. Fenerbahçe için Hakan Şükür'ü de kaçırdım ama kısa süre otelden ayrıldığımda kaçmıştı. Kemalettin'i de Beşiktaş'ın elinden aldım. Bugün olsa yine Fenerbahçe için oyuncu kaçırırım" açıklamasını yaptı.

- Acar'ın ardından tutuksuz sanık menajer Yavuz Ağırgöl savunmasını yapan bir diğer isim oldu.

- Mersin İdmanyurduspor - Giresunspor maçında şike yaptığı iddiasıyla yargılanan Acar, "Düşme riski olan bir takım şike yapamaz. Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü ile şike amaçlı bir konuşma yapmadım. Bu suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

- İlk olarak Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar savunmasını yaptı.

- Çağlayan Adliyesi'nde şike davasının 11. duruşmasına başlandı.
Kaynak:Ensonhaber
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.