Arama

Meltem Özsavaş - Tek Mesaj #2

yasemintürkiye - avatarı
yasemintürkiye
Ziyaretçi
30 Mart 2012       Mesaj #2
yasemintürkiye - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  mö11.JPG
Gösterim: 320
Boyut:  45.4 KB
Kocaeli şehir tiyatrosunun kurucu ekibinden olan renkli, şakacı, yaratıcı, sevimli, yetenekli oyuncusu.
Kendisini son oyunlarda az sayıda görmekte ve merak etmekteyiz. Sahnede parıldayan enerjisi,yarattığı farklı karakterleri,doyumsuz muhabbeti, komik şakaları, dünya sevimlisi kişiliğiyle gönüllere taht kurmuş şahsiyet; bu durum sorulduğunda kırgınlığını saklamak için şaka üstüne şaka yapmaktan geri kalmaz.
Henüz 2000'lere gelmemişken, Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nun adı İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu iken, sahneye Hamlet, Üç Kuruşluk Opera, Dallar Yeşil Olmalı, Töre, Bir Şehnaz Oyun Konuyorken, yani güzel zamanlardan beri takip ettiğim yaratıcı, güzel insan. Derslerinde eğlenirken tiyatroya dair pekçok şey öğrendiğimiz, konuşurken gülen gözleriyle bize taklitler yapan, komik olayları anlatarak hepimizi kırıp geçiren kaliteli ruh, hele keyfi yerindeyse yaptığı danslarla kendisine hayran olduğumuz hocamız.
Oyunlarını en önden izler, alkışlarken hepsinin çok iyi oyuncular olduğunu düşünürdük. Çoğu İzmit'i bırakıp gittiler, tuhaf oyunlarla, sesini duyuramayan oyunculara terk ettiler bizi.
Bir zamanlarınların ekolü olmuş herkesin dilindeki İzmit oyuncuları Esra Bezen, Barış Falay, Serhat Tutumluer, Zuhal Gencer, Eylem Tanrıyar, Meltem Özsavaş, Betül Çoban, Zeliha Kaynakkaya, Funda İlhan gibi oyuncuları seyretmeye doyamadığımız oyunların tekrar sahneye koyulmasını dörtgözle bekliyoruz.
Hayatın gülen yüzünüzü gösteren şimdilerde kırık kalp "yaşam bir yolculuktur ve uzundur" diye başlayan hikayelerinde olduğu gibi bu yolculuğun en sevimli durağı sen Kocaeli sahnelerinde görmekten aldığımız keyfi tekrar yaşat bize sen ve oradaki tüm oyuncularla.
Ad:  mö2.JPG
Gösterim: 310
Boyut:  83.3 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 13 Ekim 2018 20:25