Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1763

byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012       Mesaj #1763
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Başbakan, Annan ile görüştü

Annan, İstanbul'daki toplantıya kendi katılmasa da güçlü bir heyet göndereceğini söyledi.
esh1381

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler-Arap Ligi Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan ile telefonda görüştü. Annan, görüşmede Suriye Halkının Dostları Grubu'nun 1 Nisan'da İstanbul'da yapacağı toplantıya şahsen katılamasa bile, kendisini temsilen güçlü bir heyet göndereceğini ifade etti.
__________

Başbuğ'un tahliye talebine red

Tutuklu bulunan İlker Başbuğ'un tahliye talebi reddedildi.
esh7238

İnternet Andıcı davasında eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'un da aralarında bulunduğu 16 tutuklu sanığın tahliye talepleri reddedildi.
____________

İstanbul'da 860 kg'lik eroin operasyonu

İstanbul'da son yılların en büyük eroin operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 860 kg eroin ele geçirildi..
esh930 1


Bayrampaşa'da düzenlenen operasyonda 860 kilogram eroin ele geçirildi, 22 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bayrampaşa'daki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 860 kilogram eroin ele geçirildi.

22 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis ekipleri, ele geçirilen uyuşturucu maddeye ilişkin çeşitli adreslerde 22 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi. Emniyet yetkilileri, operasyonun devam ettiğini, detaylı açıklamanın daha sonra yapılacağını bildirdi.

UYUŞTURUCU GÜZERGAHI

Öte yandan uyuşturucunun İran üzerinden Türkiye'ye getirildiği; Türkiye'de ise Hakkari üzerinden İstanbul'a aktarıldığı tespit edildi. Uyuşturucunun buradan yurt dışına götürülmek istendiği ifade ediliyor..
Kaynak:Ensonhaber