Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1768

byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012       Mesaj #1768
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Bakan Kılıç hakkındaki gensoruya ret

Spor Bakanı Suat Kılıç hakkındaki gensoru önergesi reddedildi..
esh 32023

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi. Genel Kurul'da, CHP'nin, Kılıç hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmaması konusunda, CHP, MHP, BDP ve AK Parti grupları adına yapılan konuşmaların ardından, Bakan Kılıç, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Görüşmelerin tamamlanmasının ardından Genel Kurul'da yapılan oylamada, gensoru önergesinin gündeme alınması kabul edilmedi.


________


Spartacus dizisinde öyle bir türkü çaldı ki

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Spartacus'te Asker Türküsü çalındı..
esh4422 1



Amerika'da yayınlanan ardından da büyük ilgi gören "Spatacus" adlı dizi, gösterildiği ülkelerde TV'lerde erotik ve kanlı sahneleri nedeniyle tartışma yaratıyor.

Son olarak ''Spartacus: Kan ve Kum'' adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, 39 yaşında hayata veda etmişti. Dizi de dikkat çeken bir diğer karakter de 90’lı yıllarda Zeyna dizisiyla hafızalarda yer eden Lucy Lawless'ti. Başrol oyuncusu Andy Whitfield'ın lenf kanseri tedavisi nedeniyle ilk sezonun sonunda ara veren 'Spartacus: Blood and the Sand' dizisinin yapımcıları bir süre sonra yeni başrol oyuncusu arayışına girerek Liam McIntyre ile anlaşmıştı.

ASKER TÜRKÜSÜ SÖYLENDİ

Spartacus Vengeance dizisinin 10. Bölümünde ise herkesi şaşkına çeviren bir sahne vardı. Daha önceki bölümlerde çocuğunu kaybeden Lukreşya’nın, doğurmak üzere olan Ilithyia karakterine canlandıran Viva Bianca'nın çocuğunu alıp intihar ettiği sahnede Asker Türküsü çaldı. Dizinin fanatikleri o sahnede çalan türkü karşısında adeta şaşkına döndü.

__________


Alaattin Çakıcı'nın yeni kalacağı cezaevi

Alaattin Çakıcı, bu sabaha karşı İzmir’deki Buca 1 Nolu F Tipi Cezaevi’ne nakledildi.
esh1047

Suç örgütü lideri olmaktan hükümlü Alaattin Çakıcı, cezasını çektiği Kocaeli F Tipi Cezaevi'nden, bu sabaha karşı İzmir'deki Buca 1 Nolu F Tipi Cezaevi'ne nakledildi.

Alaattin Çakıcı için önceden kendisine bildirilmeden ve avukatına haber verilmeden nakil kararı alındı. Kandıra'daki Kocaeli F Tipi Cezaevi'nden sabaha karşı saat 04.00'te güvenlik önlemleri altında alınan Alaattin Çakıcı, İzmir'deki Buca 1 Nolu F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. Nakil gerekçesiyle ilgili açıklama yapılmazken buna tepki gösteren Alaattin Çakıcı, avukatı Mehmet Barış Yahya aracılığı ile yaptığı açıklamada, "Bu nakil Alaattin Çakıcı'yı yok etmek için uygulanmışsa buna güçleri yetmez. Allah'ın ipine sarılanın, rabbine teslim olanın canını Allah'ın dışında kimse alamaz, ölüm sadece vesiledir" dedi.

Kandıra F Tipi Cezaevi'nde geçen ay iş atölyesine gelen malzemeler arasına parçaları gizlenerek sokulan silah ve mermiler ele geçmiş, olayla ilgili aralarında infaz koruma memurlarının da bulunduğu bazı kişiler gözaltına alınmıştı. Alaattin Çakıcı da Adalet Bakanlığı'na yazdığı mektupta bu silahla kendisinin öldürülmek istendiğini ileri sürmüştü. Bununla ilgili Alaattin Çakıcı'nın ifadesi alınmış ve soruşturma açılmıştı.

Kaynak:Ensonhaber