Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1774

byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012       Mesaj #1774
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Almanya'da Türk büfesi kundaklandı

Fulda'da Kahramanmaraşlı Teyfik Koç'a ait döner büfesi önceki gece kundaklandı.
esh9412

Almanya'nın Fulda kentinde Teyfik Koç'a ait döner büfesi önceki gece kundaklandı. Olayda yaralanan olmadı ancak 20 bin Euro'luk maddi hasar meydana geldi.

Şehir merkezindeki Karlstrasse 20 numaradaki 40 yaşındaki bir Kahramanmaraşlı Teyfik Koç'a ait döner büfesinde önceki gece çıkan yangın kısa sürede söndürülmesi büyük bir faciayı önledi. Hergün yaptığı gibi saat 04.00 sularında döner büfesini temizlemek için gelen temizlikçi kadının giriş kapısını saran yangını fark etmesi üzerine bir arka caddede ikamet eden Koç ailesini ve polisi haberdar etmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çevreye yayılarak büyümesini engelledi.
Cemakanı kırıp yakıp kaçtılar

Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sonucu, büfenin çift camlı cemakanının kırıldığı ve kapının etrafında ise yanıcı bir maddenin izlerinin bulunduğu belirlendi. Kundaklamanın sebebi henüz belirlenemezken, polis büfe sahibinden intikam almak isteyen birinin ya da yabancı düşmanı şahısların yangını çıkarmış olabileceği ihtimalleri üzerinde durduklarını belirtti. Olayın şokunu üzerinden atamayan 40 yaşındaki büfe sahibi Teyfik Koç "Daha önce Frankfurt yakınlarındaki Hattersheim'da kalıyordum. 1997 yılında Fulda'ya gelip dönerciliğe başladım. Daha önce şehrin başka bir caddesinde çalıştırdığım döner büfemin kirasının süresinin dolması üzerine bu döner büfesini bir yıl önce açmıştım. Çok iyi çalışıyordu. Çekemeyenlerde olabilir" dedi

2010'DA DA HASTANELİK EDİLMİŞTİ

Ailecik çalıştıklarını, hiç kimseye borcunun ya da düşmanının olmadığını ifade eden Teyfik Koç "Yalnız 2010 yılında iş yerimden gece yarısı evime giderken maskeli üç kişi beni hastanelik edinceye kadar dövmüşlerdi. Savcılık ve polis bu kişeleri bulamıştı. O olayın da hiç bir tehdit almadığım için hala bu kundaklanma gibi nedenini bilmiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Ensonhaber
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.