Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.

Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.

Karisik bir yildiz etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.

Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.

Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisina kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.

Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi hissetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.

Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle sizi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.

Bütün Haziran dogumlularda çok güçlü bir, gerçek niyetini saklama ihtiyaci vardir. Ikizler arzularinin tam aksi seklinde davranma zorunlulugunu hissederler. Ama bu burcun insani doganlar hayret edilecek konusma kabiliyetleri sayesinde harika politikaci olurlar; insanlarla iliskiler konusunda uzman olduklarini söylemeye ise hiç gerek yok...

Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.

Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.

Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.

Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.

Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.

O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir, ancak gene de sebat ve sabirdan yoksundur.


İKİZLER'in KARAKTERİ
İkizler burcunun en bilinen özelliği çift karakterli olmasıdır. Ruhsal durumu bir anda değişebilir. Mutlu ve neşeliyken aniden suratsız ve huysuz bir insana dönüşebilir. Onu anlamak zordur. Genellikle haklı olduğunu savunur. Fakat bazen bambaşka bir tutum takınır. Bu değişkenliği çevresini rahatsız edebilir. Ama o, değişkenlikten büyük zevk alır. Bir şeye ya da bir yere bağlı kalmak istemez. Sürekli farklı arayışlar içindedir. Bu arayışları onu farklı ortamlara iter.

Konuşma ve blöf yapma yeteneği vardır.
Zekidir ve zekasına aşırı derecede güvenir. Öğrenmeyi çok sever. Her işe yatkındır. Hızlı düşünür ve fikirlerini hayata geçirmede bu süratini gösterir.
Zora düştüğü durumlarda kontrolünü ve soğukkanlılığını kaybetmeden çözüm üretebilir.

İYİ İKİZLER / KÖTÜ İKİZLER
İkizler'in iyi yönleri:Uyumluluk,entelektüellik,konuşkanlık.
İkizler'in kötü yönleriMsn Grineğişkenlik, huzursuzluk, kararsızlık.

İKİZLER ve İLİŞKİLERİ
Samimi ve her ortama uyabilen yapısıyla İkizler insanı arkadaş bulmakta zorlanmaz. Çeşitlilikten yana olduğu için çevresinde farklı karakterde birçok insan görmek ister. Dürüstlüğü ile arkadaşlarının ona güvenmesini sağlar. Espri yeteneği ile bulunduğu ortama neşe katar.

Devamlı hareket halindedir; yerinde duramaz. İnsanlar onun temposuna ayak uydurmakta zorlanır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Zekası ve yetenekleri sayesinde bunu başarır.

İkizler burcu kadını ve erkekler:
İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Sevgili bulmakta zorlanmaz. Bitirdiği bir ilişkinin hemen ardından yeni bir ilişkiye başlayabilir. Kendisindeki farklılıkları anlayabilecek erkeklerle beraber olmak ister.

İkizler burcu erkeği ve kadınlar:
İkizler erkeğinin tek bir kadına bağlanması zordur. Ancak gerçekten severse çok duygusal olabilir. Hoşlandığı kişiyi etkileyebilmek için tüm hünerlerini gösterir. Kendi kafa yapısına uygun kişileri arar. Onun için mükemmel kadın kültürlü, bilgili, cazibeli ve yeniliklere açık kadındır.

İŞ
İkizler insanı konuşma ve yazma yetenekleri dolayısıyla iyi bir gazeteci, radyocu ya da yazar olabilir. İşinde attığı her adımı önceden planlar. İnsanları ikna etmede başarılıdır. Bu nedenle iyi bir pazarlamacı olabilir. İkizler insanı için para güç ve özgürlüğün simgesidir.

İKİZLER BURCUNUN ÜNLÜLERİ
John. F. Kennedy, John Wayne, Clint Eastwood, Bob Marley, Marilyn Monroe, Brooke Shields, Boy George ...

İKİZLER BURCU ve SAĞLIK
İkizler burcu insanı, hem fiziksel hem de ruhsal olarak oldukça sağlıklıdır. Ancak yine de, sağlığıyla ilgili çeşitli kuruntulara kapılabilir. En büyük sağlık sorunu yorgunluktur. Devamlı hareket halindedir ve dinlenmek bilmez. Bu nedenle uykusuzluk problemi çekebilir. Çok hareketli olduğundan kilo problemi yaşamaz.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ


İkizler burcu erkeği kolay bağlanan bir tip değildir. Ani bir kararla evlense bile sonradan pişman olup boşanabilir. İkizler burcu erkeği neşeli, konuşkan, nazik cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. O tam anlamıyla aranılan bir tiptir.
Her ne kadar bu burcun erkeği kolay bağlanan bir tip olmasa da bu hiç aşık olmayacağı anlamına gelmez. Eğer aşık olursa, sevdiği kimseyi kendine bağlamak için bütün hünerlerini ortaya koyar.Eğer bu erkek gerçekten sizi seviyorsa bunu tatlı sözlerle size açıklayacaktır. Sevgisini onun gibi dile getirebilecek kimse pek az bulunur.
Onu dinlerken kendinizi dünyanın en güzel, en talihli, en mutlu kadını sayacaksınız. Fakat bir süre sonra bu ilginin azaldığını hissederseniz sakın şüpheye düşmeyin. Çünkü o ara onun kafasını kurcalayan başka meseleler vardır ve onlara daldığı için bir süre sizi ihmal ediyordur. Onun dikkatini çekebilmek ve sürekli kendinizi yenilemeli ve ve her sefer başka bir yönünüzü göstermelisiniz. Onun merakını tahrik edip heyacanlandırmalı ve onu oyalamalısınız. İkizler burcu erkeği kafasını kurcalayan, kendisine zevk veren ve her an değişebilen bir kadına bağlanabilir, terk etmeyi aklından bile geçirmez.
İkizler burcu erkeğinin para hakkındaki fikirleri başkalarınınkinden farklıdır. Paraya kimi zaman çok önem verir, kimi zaman da hiç aldırmaz. Bazen çok cömert, bazen de çok cimri olabilir.
İkizler burcu erkeği doğum esnasında eğer sert bir yıldız etkisi almamışsa asla kıskanç değildir. Bu nedenle sizin eski arkadaşlarınızı kıskanmak aklından bile geçmeyecektir. Kendisini aldatmayacağınızdan emindir. Eğer böyle bir şey olursa tek yapacağı sizi bırakıp gitmek olacaktır. Çünkü eşine ve sevdiklerine büyük saygı besleyen erkek, karşılığında da sayılmayı bekler.
İkizler burcu erkeği genelde çift kısmetlidir. Başlarından birden fazla evlilik ya da macera geçer. İkizler burcu erkeği yaptığı evlilikte mutlu değilse ayrılmakta hiçbir sakınca görmez ve o arada kendisi cazip bulduğu birine rastlamışsa ve onu sevdiğine karar vermişse hiç bir kuvvet onu evde tutamaz.
İKİZLER BURCU KADINI

İkizler burcu kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir.Tıpkı bu burcun erkeği gibi onları da anlamak kolay değildir. Böyle bir kadını seviyorsanız mutlaka önce onu iyice tanımalısınız. Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o burcun erkeğine nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu için de kendisine bir iş veya meslek seçer.

İkizler burcu kadını çok genç yaşta aşık olur. Daha doğrusu olduğuna inanır. Eğer genç yaşta bir evlilik yaparsa bu evlilik kısa bir süre sonra onun hayal kırıklığına uğramasına neden olur.
İkizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayıp, peşinden koşturabilir.
İkizler burcu kadını, bu burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanları temsil eder. İşlerinden kazandıkları para yeterli olmasa da, cazibelerinden yararlanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur.
İkizler burcu kadını toplum da çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
İkizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. Fakat doğum anında Venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.
İKİZLER BURCU ÇOÇUĞU


Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek, hem de şaşırtacaktır. Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Merkür’ün idaresindeki bu çocuk çok hareketlidir. O daha bebekken beşiğin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı dener. Kendisine daima dikkat etmelisiniz. Bu çocuk çok küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder.
Son düzenleyen Blue Blood; 13 Ekim 2006 19:33 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi