Arama

ÖZLEM66 - avatarı
ÖZLEM66
Ziyaretçi
2 Nisan 2012       Mesaj #18
ÖZLEM66 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim 2009 model fıat fıerıno aracım ar aracımla kaza yaptım ve kaldırıma cıktım karsı taraf hatalıydı benım esın cezaevınde olmasından dolayı kaskonun oldugunu bılmıyordum sıgorta devreye gırdı bellı bır ucret cıkararak aracımın bazı parcalarının degısmesı gerektıgını soyledıler 1 ay bekledık sonra aracın masrafının cok oldugunu motorun carpma esnasında catladıfının onarımının mumkun olmadıgını belırterek aracımı perte cıkardıar bu arada 2 ay daha gectı sonra esım acık cezaevıne gectı bu arada esım aracın kaskosunun oldugunu belırttı servıse bıldırdık aracı kasgnun karsılayacagını ve onarımını yapacaklarını elırttıler fakat ben dogal olarak kabul etmedım cunku daha once motorunu catladıgını belıtmıslerdı bızde bu arada bosch servısı olmamızdan dolayı araca cok ıhtıyacımız vardı bır sekılde bıze kabul ettırdıler aracı bende bır bayan olarak ılgılenemedım suan aracım yag kacırıyo ve ben servısı ve fıattı dırek mahkemeye vermeyı dusunuyorum cunku bana aıt suat 2 adet fıatı daha once sattıklarım araclarla beraber 6 adet fıat arac kullandım ve fıata yazıklar olsun ınsan hayatını para ugruna hıce sayyolar okuyan duyan arkadaslara ozellıkle belırtıyorum fıat alırken 1 kere degıl 5/6 kez dusunun servıs hızmez 0 ona gore alın......