Attlerin yaptığı ihmalsizlikleri falan katmak istemesemde bu konuya sadece hemşirelerin ilaç verip yan gelip yattığını ön plana cıkartmışsınız ki bi hemşire olarak kesinlikle bunları diyenleri kınıyorum. biz smliselerinde üniv. düzeynde eğitim aldık pekcok hastane ve üniversitenin hemsirelik fakültesi var hemsire yüksek meslek okulları var hemşirelk köklü bi meslektir . işini en iyi yapan en üstündür. bilip bilmeden cahil ve kulaktan duyma haberlerle yorum ve eleştiri yapan insanlar kücülmeyin bence . benim işim sadece ilac vermek değil o hastayı yaşatmak ona en iyi bakımı vermek ameliyat sonrası sağlığını tehtit edici etkenleri önlemek hastanın yaşam mücadelesinde yanında olmak hastalara hizmet vermek ve bunun gibi pek çok görev . . . biz hemşireler olmasa (doktorların sağ koluyuz) hastaneye geldiğinizde ilacınızı yapacak serumunuzu takacak damar yolu acacak dikiş atacak pansuman yapacak kimi bulacaksınız cok merak ediyorum. biz insan hayatıyla ilgileniyoruz tek bi yanlısta geri dönüşü olmayan bi meslek .. biz insanların hayatları ve zamanla yarışıyoruz . ve bu mesleğin bu kadar kolay olduğunu düşünenler buyurun siz verin ilacları siz yapın bu dediklerimi