Arama

Anlayana - Tek Mesaj #3048

buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
8 Nisan 2012       Mesaj #3048
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Neden neden soruyorum bazen kendime insanlar neden hep ulaşılması zor olanları ister beni seveni ben istemem benim istedimse beni istemez aslında ne kadar zor bir şey biri seni isterken senin baskasını istemesi çok nankörüz belki de artık sevgi yok aşk yok yada var bz bilmiyoruz herkez bir menfat peşinde bazen düşünüyorum öteki kızlar gibi değilim onlar erkeklerle gezmek tozmak ister ben sadece biri ile isterim onlar zamanını boşa harcarlar ben insanlara nasıl faydalı olabilirim onlara nasıl yardımcı olabilirim onlar birbirlerini kalbini kırmaktan hiç çekinmez küfür ederken bile çok normalmiş gibi karşılanır ama aslında çok anormaldir.ben artık anlayamıyorum insanları insanlar gerçek SEVGİDEN mi kaçıyor artık onlarımı istemiyor sevgini ağırlığını taşıyamıyacak halemi geldi bu insanlar ben çok sevdim hem de çok taşınması çok zor olan bir sevgi değil ki benim sevgim sen yeter ki tut kaldırmak iste işte o zaman anlarsın ne kadar hafif olduğunu benim sevgim çok hafif di ama sen onu tutmaya bile kalkmadın dedimya insanları anlamıyorum gerçek SEVGİ bu kadar mı AĞIR bir yük oldu günümüzde………..
Eski günleri istiyorum eski sevgileri sevgilerin taşınabildiği yüreğe kazınıp birdaha çıkmıca günleri istiyorum SEVGİNİN hafif olduğu günleri SEVGİNİN bir YÜK olmadığı günleri İSTİYORUM ….ben sadece SEVGİ olan birini istiyorum…….
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
In science we trust.