Arama

Mount & Blade: Warband - Tek Mesaj #18

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben tata indica 1.4 turbo dizel kullanıyorum. Şehir içi trafiğinde 6,5 litre eurodizel yakıyor, yani 1 lite mazot 15 km. civarı götürmektedir. Şehirlerarası yolculukta 1 litre mazotla 22 km. yol katettim ki; bu oran gerçekten bu sınıftaki bir araca göre çok iyi. Aracı kullanmasını bilmeyenler, turbonun çalışma sisteminden bir haber insanlar bu arabayı yerden yere vuruyorlar. Diizel bir arabayı benzinli gibi kullanmaya çalışan insanlar maalesef ülkemizde çok fazla. Bu nedenle tata indica tutulmuyor. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim; Eğer sen temiz düzgün bir insansan ve arabana ilgiliysen, aracına bakıyorsan, senin arabanın modeli markası hiç farketmez araban da düzgün olur temiz olur. Eğer sen pasaklıysan altındaki araba en kral araba da olsa zırt pırt tamir görür Msn Wink Bilmem anlatabildim mi? On kuruş az yakacak diye kalitesiz mazot koyan adam belli bir süre sonra 4000 lira verir ve enjektörleri değiştirir. Mazotu hep dibinde 10 lira 5 lira ile gezen adam mazot pompasını eline alır ve 2000 lira pompaya verir ondan sonra tata şöyle tata böyle der. Kışın soğuk havalarda marşa basıp turbonun yağlanmasını rolantide 1 dakika beklemeyen ve 3000 devirde dizel aracını ısıtmaya çalışan adam da blok çatlatır 1000 lira harcar ondan sonra bu arabayı elinden çıkarmaya çalışır insanların günahını alır. Sonuç olarak sen düzgünsen malını seviyorsan malın sana yarar başkasına da yarar. Sen araba kullanmayı bilmiyorsan hangisine binersen bin problem peşini bırakmaz. Hayırlı günler..