Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Tek Mesaj #77

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #77
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Nokia 603
MsXLabs.org
pr0138655max

Hayatın hızını yakalamak için tasarlanmıştır
Hızlı. Parlak, zahmetsiz ve Harika.

Günleriniz artık daha kolay. Nokia 603, telefonunuzla yaptığınız her şeyin hızlı, sorunsuz ve zahmetsiz olmasını sağlayan güçlü 1 GHz işlemci içerir. Anında web'den haberleri alın veya tek dokunuşla fotoğraflar çekin Hem iç hem de dış mekanlarda hemen her açıdan etkileyici resim kalitesi sunan parlak 3,5 inç ClearBlack dokunmatik ekranda her şey çok canlı görünür.

Kişiselleştirmek için birçok yol
Tümü yeni giriş ekranları

Her şeyin nasıl görüneceğine siz karar verin. Toplam altı giriş ekranını favori uygulamalarınız, duvar kağıtlarınız ve e-posta- müzik, radyo ve çok daha fazlası için harika yeni küçük uygulamalarla kişiselleştirin. Ön kapak, beyaz veya siyah renk seçeneği ile klasik bir görünüm sunar. Arka tarafta ise tarzınıza uygun altı canlı renkten birini tercih edebilirsiniz.

Dahili NFC
Anında paylaşın ve bağlanın

NFC (Yakın Saha İletişimi), kablo ya da karmaşa olmaksızın paylaşmanın ve bağlanmanın kolay yolunu sunar. Daha kolay olamazdı. Harika bir fotoğrafı veya videoyu bir arkadaşla paylaşmak için tek yapmanız gereken, NFC özelliği olan başka bir telefona dokunmaktır. Ayrıca, Nokia luna .kablosuz hoparlör gibi NFC özelliğine sahip hoparlör veya aksesuarla da anında bağlantı kurabilirsiniz. Bir dokunuşla bağlanırsınız.

Uygulamalar ve HD oyunlar
Mevcut en iyi uygulamalar

Facebook ve Twitter uygulamalarının yanı sıra iş uygulamaları, haritalar ve e-posta gibi en iyi uygulamaların çoğu, Nokia 603'e önceden yüklenmiştir. Ancak bu sadece bir başlangıç. Mağaza'da, seyahatten mesajlaşmaya ve en son oyunlara kadar her şey için her gün yenileri eklenen uygulamalar bulunmaktadır.
Bu uygulamalar, hayatı biraz daha iyi, kolay veya biraz daha eğlenceli kılar.

Ücretsiz haritalar ve navigasyon
Yeni yerler bulun ve paylaşın

Nokia Haritalar ile çevrenizde olan biten her şeyi öğrenebilirsiniz. Şehrinizdeki her şeyin en iyisini anında bulabilirsiniz. Kafeler, mağazalar, oteller ve çok daha fazlası... Trip Advisor tarafından sağlanan uzman önerileri ile dünya çapında değerlendirilen ve derecelendirilen milyonlarca yer.
Üstelik, Nokia 603, adım adım sesli rehberlik içeren ömür boyu ücretsiz araç ve yaya navigasyonu içerir.


E-posta ve sosyal ağlar
Her zaman güncel

Bağlantıda kalmak her zaman bu kadar kolay olmalı. İhtiyacınız olan her şey, kutusundan çıkar çıkmaz kullanımınız ve tümüne kolayca erişmeniz için hazırdır. Yeni e-posta küçük uygulaması ile doğrudan giriş ekranında gelen kutunuza göz atabilirsiniz. Ve sosyal ağ küçük uygulaması ile bir uygulama açmadan haber akışlarına gidebilir ve güncel kalabilirsiniz.

En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 22:18 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...