Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Tek Mesaj #83

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #83
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
İnce ve güzel
Şimdiye kadar üretilmiş en kompakt akıllı telefon


pl48u

Bu ultra ince dokunmatik ekranlı telefonun ne kadar hafif olduğuna inanamayacaksınız. Nokia 700, avucunuza rahatça oturmakla kalmaz, cebinize hatta cüzdanınıza bile kolayca sığar. Her açıdan tek kelimeyle güzel. Bir yüzünde zımparalanmış metal kapak, diğer yüzünde yansıtıcı cam. Açık havada bile olsanız, ClearBlack AMOLED ekranla çarpıcı resim kalitesi elde edersiniz.

Sizin tasarladığınız giriş ekranları
İhtiyacınız olan her şey tek bir yerde
İstediğiniz her şey burada gerçekleşecek. Arkadaşlar, Facebook gönderileri, müzik ve çok daha fazlası dahil, sizin için önemli her şeyi sunan altı adet giriş ekranı ile taze ve yeni bir görünüm. Bu ekranların nasıl görüneceğine siz karar verirsiniz. Duvar kağıtlarını değiştirin ve favori uygulamalarınız için kısayollar ekleyin. Ayrıca harika yeni e-posta ve radyo widgetları ve doğrudan giriş ekranından kullanabileceğiniz mini uygulamalar ekleyebilirsiniz.

Dahili NFC
Dokunun, paylaşın ve eşleştirin
NFC, kablosuz paylaşmak ve bağlanmak için kolay bir yol sunar. Harika bir fotoğrafı veya videoyu bir arkadaşla paylaşmak için tek yapmanız gereken, NFC özelliği olan başka bir telefona dokunmaktır. NFC'yi telefonlara bağlanmak ve Angry Birds Magic gibi eğlenceli çok oyunculu oyunları oynamak için de kullanabilirsiniz. Veya Nokia Play 360° hoparlör gibi NFC'yi destekleyen herhangi bir aksesuara anında bağlanabilirsiniz. Tek bir dokunuşla eşleşme tamamdır.

E-posta ve sosyal ağlar
Her zaman güncel
Bağlantıda kalmak her zaman bu kadar kolay olmalı. İhtiyacınız olan her şey, kutusundan çıkar çıkmaz kullanımınız ve tümüne kolayca erişmeniz için hazırdır. Yeni e-posta widgetı, doğrudan giriş ekranında gelen kutunuza göz atabileceğiniz anlamına gelir. Okumak için bir e-postaya dokunun ve sonra yanıtlayın. Ve sosyal ağ küçük uygulaması ile bir uygulama açmadan haber akışlarına gidebilir ve güncel kalabilirsiniz.

Uygulamalar ve HD oyunlar
Mevcut en iyi uygulamalar
Facebook ve Twitter için uygulamalar ve iş uygulamaları, haritalar, e-posta ve çok daha fazlası gibi, çoğu en iyi uygulama Nokia 700'e önceden yüklenmiştir. Ancak bu sadece bir başlangıç. Mağaza'da, seyahatten mesajlaşmaya ve en son oyunlara kadar her şey için her gün yenileri eklenen uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar, hayatı biraz daha iyi, kolay veya biraz daha eğlenceli kılar.

Ücretsiz haritalar ve navigasyon
Yeni yerler bulun ve paylaşın
Nokia Haritalar ile çevrenizde olan biten her şeyi öğrenebilirsiniz. Şehrinizdeki her şeyin en iyisini anında bulabilirsiniz. Kafeler, mağazalar, oteller ve çok daha fazlası... Trip Advisor tarafından sağlanan uzman önerileri ile dünya çapında değerlendirilen ve derecelendirilen milyonlarca yer. Üstelik, Nokia 700, adım adım sesli rehberlik içeren ömür boyu ücretsiz araç ve yaya navigasyonu içerir.


Çevre dostu akıllı telefon
Boyutları küçük, çevrecilikte büyük
Küçük ayrıntılar büyük fark yaratır. Nokia 700, yüksek kaliteli sürdürülebilir malzemelerden verimli enerji kullanımına kadar, şimdiye kadar üretilmiş en çevre dostu Nokia akıllı telefonudur. Enerjiyi verimli kullanan OLED ekran, Nokia 700 ile gelen hızlı ve çevre dostu Nokia AC-15 Hızlı Şarj Cihazı gibi birçok özellik, enerji tüketimini azaltmak için birlikte çalışır.


En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 25 Haziran 2013 20:42 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...