Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Tek Mesaj #84

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #84
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Samsung S5233 Star
MsXLabs.org

pr0138070max

Widget menü ile dünya parmaklarınızın ucunda

Bilgisayarınızdaki masa üstü deneyimini cep telefonununda yaşatacak olan widget menü ile resimler, müzik çalar, FM radyo, kısayol Facebook ve Youtube gibi uygulamalar parmaklarınızın ucuna geliyor. Ekranın sol kenarında bulunana bekleme bölümünden parmağınızla tutup sürükleyebileceğiniz uygulamaları kolayca kullanabilecek, 6 günlük hava durumu tahmini gibi uygulamalar ile de her şeyden haberdar olabileceksiniz.

Alışkanlıklarınızı değiştirecek teknoloji

Ekrana gelen QWERTY klavyesi sayesinde, numara çevirmek ve SMS yazmak gibi standart cep telefonu özellikleri şimdiye kadar yaşamadığınız kolaylıkta. 'Akıllı kilit açma' özelliği sayesinde ekran kilidini açmak için daha önceden belirlediğiniz harfi parmağınız ile ekrana çizmeniz yeterli. Ekrana kocaman bir 'E' yazdığınızda ekran kilidini açabileceğiniz gibi, 'D' harfi yazarak müzik çaları, K harfi yazarak mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Fotoğrafçılık yeni hobiniz

S5233 Star’ın 3 Megapiksel kamerası ile fotoğraf çekmek sizin için bir hobi olacak. Gülücük yakalama özelliği ile fotoğrafını çekeceğiniz kişilere gülümse demenize gerek kalmayacak. Onlar gülümsediğinde S5233 Star bunu algılar ve deklanşöre kendisi basar. Bu şekilde sevdiklerinizin en mutlu anlarını yakalamak çok daha kolay.

En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:58 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...