Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın silvio ve ben performans ödevinin nasıl yapılacağını anlatayım.önce kitapta yazan avrupalı bilginler varya bruno galileo brahe kepler kopernik onların hayatlarını yazıyoruz ama özet olarak sonra 5 tanede türk islam buluyoruz ben söyliyim ali kuşçu biruni ibn-i sina farabi uluğ bey bunlarında hayatlarını yazıyoruz.sonra tarih şeridi yapıyoruz.bu on bilim insanını doğdukları yıllara göre sıralıyoruz yanlarınada astronomi ile ilgili yaptıkları buluşları yazıyoruz sonra bunları karşılaştırıyoruz.karşılaştırmayı benzerlikler ve farklılıklar şeklinde yapıcaz.bir örnek vereyim.diyelim ki ali kuşçu rasathane yaptı bruno da rasathane yaptı ama ali kuşçu rasathaneyi ..... yaptı bruno ...... yaptı bu da farklılık oluyor.sonra bu bilim insanlarının karşılaştıkları zorluk ve kolaylıkları yazıyoruz.yukarıda verdiğim örnek gibi karşılaştırıyoruz.daha sonra bu bilim insanlarının buluşlarını hangi koşullarda yaptıklarını yazıyoruz.sonra son soruyu yapıyoruz o zaten internette var benim ödevim öğretmende 100 aldım ödevi geri verirse eğer ayrıntılı şekilde yazarım Msn Happy