Arama


Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
13 Nisan 2012       Mesaj #18
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
madrigal adlı kullanıcıdan alıntı

Bizim apartmanın kömürlüğünede bi kedi 3 tane yavru doğurmuş daha 3 günlükler bizim apartmanın sahibi onları oradan alıp çöpe atmış. Sonra bi kadın onları farkedip bi kartona koymuş ve çöpün yanına bırakmış. etrafta oynayan çocuklarda onları farkedip bana getirmişler bende anında veterinere götürdüm şöyle bi baktı 2 hafta yaşarlar dedi kabullenemedim tabii. toz sütlerden verdi bana bide şırınga. bi kediciğin ayagındada kangren var onun için merhem verdi her iki saatte bir kedileri şırıngayla besliyorum ve kedinin ayağına sabah akşam merhem sürücem napıcagımı gerçekten bilmiyorum daha önce hiç bu kadar kücük kedicikler görmemiştim. ölmelerini istemiyorum bana fikir verin lütfen ölmesinler Msn Sad

Zıtlıklar dunyası için bir yanda hayvan kurtarmaya, can kurtarmaya çalışan melek gibi bir insan, diğer yanda gaddar yüreksizz şeytan gibi bir insan ki canları çöpe atmış. Onun çocuğunu çöpe atsalar, ne hisseder acaba?

Sorunun cevabına gelirsek, umarım yaşatırsın onları çabanla, şırınga ile o toz sütü iyice normal süt kıvamına getirip vermeyi ihmal etme. O süt çok önemli. Doymaları önemli. Diğer hasta olanın da merhemini ihmal etme. Bunlar benim bilgim dahilinde diyeceklerim, bu konuyu ve kedilerle ilgili uzmanlık sayfalarını iyi oku, Allah kolaylık versin.