Alıntı
warhelmet adlı kullanıcıdan alıntı ben msn live
kullanıyorum. messenger discovery yükledim. hemde türkçe süper ama bir türlü açalıştıramadım. messenger ile bütünleşme sağlanamadı uyarısı çıkıyor sorunu çözmeye çalışıyor ama çözemiyor. discovery den kişilere girdiğim zamanda bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor diye uyarı çıkıyor. yani şu anda programı kullanamıyorum bana acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sorun bundan kaynaklaniyor;
Alıntı
Bu sorun Microsoft'un yayınladığı ve bilgisayarınıza otomatik güncelleştirmeler sonrası kurulan bir Windows XP güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i kaldırıp yeniden kurabilir, bir eski sürümü kurup "yeni sürümleri kontrol et" seçeneğinin işaretini kaldırabilir ya da kısa bir süre sonra yayınlanacak MessengerDiscovery Live 1.1 sürümünü bekleyebilirsiniz. (Bu sürüm aynı zamanda MessengerDiscovery sayfamızda resimli anlatımıyla birlikte bulunacaktır)
Alıntı
tubix adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar
msn ifadelerinin kaydolduğu dosya war mı?
ben msn den ekle diyerek değilde direkt o klasöre eklemek istiyorum ifadelrimi
bana yardım eder misiniz lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Size yollanan ifadeleri "Ekle" diyerek degil, bir klasöre kaydetmek istiyorsaniz
WLM Ripper (Windows Live Messenger Resim Hırsızı) 'ni kullanin. Gerekli bilgi ilgili konuda mevcut.
Alıntı
beauty86 adlı kullanıcıdan alıntı
Kaldirip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0812-00-a.html MSN Web Messenger sitesine girip burda oturum acmayi deneyin. Acabilirseniz daha sonra WLM'de oturum acmayi deneyin.