güzel arkadaşım sen bence hiç söyleme arkadaşına ondan hoşlandığını aynı şey başımda şuan biliyorum.. çocuk beni seviyor, ama arkadaşım ona aşık 2 senedir.. aynı üniversitedeyiz.. şimdi o çocuğunsürekli peşinde,çocuk yüzüne bakmıyor kız yanından ayrılmıyor.. ayrıca benimde burnumdan getiriyor.. tüm arkadaslarımı elimden almaya çalışıyor, benden daha üstün oldugunu göstermeye çalışıyor.. ama nafile.. ben hanımlığımı bozmuyorum hiç; keşke bozupta kızı bi güzel haşlasam ama naparsın öyle yetiştik.. bu arada benim çocuktan hiç haberim yoktu; ilk onu öğrendim başta pas vermedim; sonra zamanla iyi biri oldugunu öğrendim.. düşüncelerim değişti.. tam bu sırada kız bana kök söktürmeye başladı; ki çocuga yakında durmadım hiç .. hiç birşey yapmadıgım halde çok çektim kızdan.. hala da çekiyorum.. tam 3 sene oldu; 2 senedirde kızdan cekiyorum.. son durum şu; kız onun yanında hep çevresinde artı benm çevremde aşırı bi gözetim altındayım.. çocuk hala çok seviyo.. fakat ikizimde de aşırı gurur var birbirimize bakmadan yürüyüp gidiyoruz.. ve hiç konuşmuyoruz.. robot gbi davranıyoruz... sen sen ol o kıza hiç söyleme ; bela alırsın...