Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2012       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl desem öncden onu çok sewiyodum vazgeçemeyecek kadr çok unutmak istemiodum her şarkı dinlediğimde onu düşünüp ağlıyodum onu son birkez görmek için hep onun dolaştığı yerlerden geçiyodum ama çıkmıyodu karşıma sonbirkez onu öpmek sarılmak gülmesni istiodum çünkü o o kadr tatlı gülüo ki hayt buluodum dünyalar benim oluodu ama riyalırımda barıştığımızı görüyodum ve gerçek olması için dua ediodum öldüğünü görüncede çığlık atarak adını söleyerek uyanıodum bir umut oluodu içimde dönecek die bir umut şimdide var ama ne bilim hep sewgili gibi olmak istiyorum hemde arkadş sewgili gibi olarak yaşayamadığımız günleri yaşamak istiyorum onu kendime aşık ederek intikam almak istiyorum doğru buralardan uzaklamak istiorum ama onu görebilirim umudula burada kalmak istiyorum canım sıkılınca kimse bana destek çıkamayıca bunalınca onunla buluştuğum çardağa gidiorum orası bana o kadr huzur werio ki anlatamam hee bide onunla arkads gibi konusmak istiorum geçmişte ne yapdığını neden bana bu kadr acı çektirdiğini ögrenmek istiyorum ve snra bana aşık olmasını istiorum