ÇOK ÖZLÜYORUM...
Özledim. Hem de çok. Gözlerini,ellerini,sözlerini, gülüşünü, ses tonunu, kokunu, seni, sana ait olan herşeyi. buram buram yaşam we sewgi kokan senin özledim. Kelimelerele anlatamıyorum, cümlelere sığdıramıyorum. Çaresiz bırakıyor, boğazım düğüm,düğüm, gözlerimi yakıyor özlemlerin, uykularımdan uyandırıyor ansızın. Anlatılmaz bir duygu bu, güzel olduğu kadar heyecan werici. Elde olmadan yaşanan zorunlu ayrılıkların sonucunda ortaya çıkan. Azalmayan, azalacağı yerde daha da artan. Çaresizlik we özlem. Tam da gönlümüzün ortasında buram buram hasret kokan aşkımızı;Yaşamalıyız, kaçmadan, korkmadan, bıkmadan we asla hiç bir şeyden yılmadan, Etraftaki herşeyin ayrı güzelliklerini fark etmeliyiz. Mutluluğu tatmak, beraber bütünleşmek, özlemeğe doyamamak, içimizdeki heyecanı tutamamak, içimizdeki sınırsız sewgiyi yaşamak için. Ne kadar uzakta olursan ol sen bendesin içimde,ruhumda, bedenimde dolaşan kanımda. Ne kadar uzaksan o kadar bendesin. Ne kadar uzakta olsan bile seninle olmayı sewiyorum. Hiç korkmuyorum bu aşktan seni sewmekten. Senin gülüşünü sewiyorum. Gözlerinde yanan ateşi görüyorum bana bakarken. Nefesim kesiliyor, teninle buluşurken, yanıyorum gözlerinle beraber. Bir tek seni istiyorum, bir tek seni. Her şeye, herkeze inat. Çünki sen benim herşeyimsin erim. Sen sewdayı ölümsüz kılan. Sen umudumun. sen aşkımın, sen özlemimin, sen hayallerimin, sen hayatımın anlamısın. Şimdi içimde çağalttığım seni dünyaya haykırıyorum, sen yaşama sebebim. Seni sonsuz bir aşkla sewiyorum dilediğimce. Dün, bugün, yarın, sonsuza dek. Dünya döndükce yaşamım sürdükçe. Ölüm beni senden ayırana dek.
Çünki seni çılgınlar gibi ölümsüz bir aşkla sewiyorum BEN.