Arama

candasarin - avatarı
candasarin
Ziyaretçi
24 Nisan 2012       Mesaj #8
candasarin - avatarı
Ziyaretçi
Kıymetli Arkadaşlar, sitemizde yazı yazan HALUKGTA rumuzlu kişinin hedefi; inanan kardeşlerimizin zihinlerini bulandırmak ve onları imani ve itikadi konularda şeytani bir zekâ ile şüpheye düşürmektir. Halukgta sayısız Türkçü - milliyetçi siteden üyelerin şikayetleri üzerine uzaklaştırılmıştır. Çok zeki ve ustaca insanları kolay ikna eder ve bunlar bir ekiptirler. Saygılarımla

Kendisi hakkında bilgilerimi ikiye katlayarak bakınız
http://www.ismailaga.info/yazi/tag/h...abak-yazilari/

Hemen hemen bir çok islami site ve forum,blog yazısı olan bu yazarımız,İşine geldiği zaman Allah bilir, tarih bilir, Kur'an bilir..Eee! Rasul bilmez mi ? Rasulun sözleri, bir tarihi konudan veya isimden bahseden sözlerden daha mı değersiz.

Uydurma hadisler var diye Peygamberi çöpe atamayız. Sizin anlayışınız yazılarınız bu şekilde. Yine yazarımıza göre Peygambere gerek yok diyor, sadece kuran yeterlidir denilmekte, öyle algılanmasını istiyor.Amaç kur'an-ı Kerim'i tahrif etmekle eşdeğer.Bakınız: Havariler: Rabbimiz! İndirdiğine inandık ve Peygamber'e uyduk. Şimdi bizi (birliğini ve peygamberlerini tasdik eden) şahitlerden yaz, dediler.
Âl-i İmrân Suresi 53

Eğer sadece kur'an yeterse bu ayeti de gözden kaçırmayın.

Yine bakınız yazarımız : Ben elimden geldiğince Kur'anla sizleri uyarmaya çalışıyorum, dikkat edin Kur'anla diyorum. Bu yazıyı buraya eklememin bir nedeni vardı. Acaba nasıl bir tepki verecekler diye. Ben cevabımı aldım sizlere teşekkür ederim. Sanırım sizin de kafanızı Kur'an ayetleri ile karıştırdım.

Amaç Kur'an-ı Kerimin tek kitap olduğunu Yaymak değil , amaç tahrif etmek.

Bu sitenin yöneticileri de o yasaklı olduğunuz sitelerin yöneticileri gibi hassas davranıp Allah yolunuzu açık etsin der ise çok daha isabetli olur.

Sayın Haluk Gümüştabak, Allah rızası için insanlarımızın zihinlerini daha fazla çelmeyiniz. Birçok hadis ve ayetlerin işine gelen taraflarını alıp, yarım ve yanlış açıklamalarla günah işliyorsunuz. Bu zamana kadar insanları şaşırtan ve saptıran yazılarınızın farkına varan biz kulları da Allah sizin gibilerden korusun. Amin.