Arama

Kediler ne ile beslenir? - Tek Mesaj #7

Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
29 Nisan 2012       Mesaj #7
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben yavru kedilerin iyi olduğunu biliyorum.Ama ben benim kedim için çok endişeleniyorum. elbette yavruları içinde endişeleniyorum ama tanıdığım birinin yanında ve o çok iyi bakıyor.

İlk mesajınız da hayvanlara kötü davranan bir varlığın ,yavru kedicikleri eskiciye verdiğini yazmışsınız.Bu cümleyi baz alarak bu minvalde kediciklerin akıbetine dair endişeden bahsettim.Ama şimdi yavru kediciklerin iyi olduğunu tanıdığınız birinin onlara çok iyi baktığını söylüyorsunuz.Bu iki cümle arasında çelişki var.Kedicikler iyiyse sorun yok.Tek sorun onları annelerinden ayırmanız.

Yukarıda dediğim gibi anne kedicik yavrularını arayacaktır.Hatta kısa süreli depresyona bile girebilir (kediler zaman zaman depresyona girebilirler.) O nedenle yavru kedicikleri annelerinden ayırmamalısınız.Yeni doğmuş yavru kedicikleri annelerinden ayırmak doğru değil.Kediniz için endişeleniyorsanız yavru kedicikleri geri getirin.Ayrıca yavru kedicikler zamanla kendileri annelerinden kopacaklardır.Suni beslenme yöntemlerinden ziyade yavru kediciklerin anne sütüyle beslenmeleri daha sağlıklı olmalarını sağlar.