Arama


Angelblom - avatarı
Angelblom
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #3
Angelblom - avatarı
Ziyaretçi
Anneler Gününde Alınabilecek Hediyeler
Anneye, Anneler günü için alınabilecek hediyeler. Anneler insan hayatındaki vazgeçilmezlerin en önemlisidir. Öncelikle belirtmek istiyoruz ki anneler günü sadece tek bir gün değildir, her gününüz anneler günü gibi özel olsun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi dile getirmeyi unutmayınız. Bazen bu sevgimizi sözcüklerle, bazen ufak bir buse ile bazen de anlamlı ilginç bir hediye ile ifade ederiz. Anneye, Anneler günü için alınabilecek hediyeler isimli bu yazımızda, bu özel gün için annenize özel tasarlanmış, onu mutlu edebilecek ilginç hediye fikirlerini ve önerilerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Tüm bunlardan önce her zaman her şeyin en güzelini hak eden tüm annelerin Anneler gününü kutlarız. Onları mutlu etmeye bir gülüşünüz yetebilir.

Anneler Gününe Özel Kurabiye
Anneler gününde annenize sıradan kolye,el mikseri ya da tek taş pırlanta yerine farklı bir anneler günü hediyesi alternatifi bulma peşindeyseniz, kurabiyecim.net firması tarafından özel olarak tasarlanmış butik kurabiyeler tam size göre. 10 farklı modelden oluşup her birine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu kurabiyeler annenler gününün vazgeçilmez hediyesi olabilir.

Anneye Özel Madalyon
Annenizi ödüllendirmenin ilginç bir yolu.Anneye Özel Madalyon ile bu sefer annenizi siz ödüllendirin.Annenizin emeğinin karşılığını taçlandırmak istiyorsanız üzerinde annenizin isminin yazdığı Anneye Özel Madalyon ile annenizin hak ettiği değeri ona farklı bir tasarım ile sunabilirsiniz.

Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat
Sonsuzluğa giden camdan bir kalp tam annenize göre.Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat şık olmasının yanında gösterişli, anlamlı, farklı ve her şeyden önemlisi özenilecek bir hediye. Annenize Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat ürününü hediye ettiğinizde mutluğu bir kat daha artacaktır.Sonsuzluk kavramı olan saate her an baktığında sonsuz bir sevgi görecektir. Anneye Özel Mesajlı Kalp Saat ile bir çok anlamı bir arada annenize sunabileceksiniz.

Anneler Gününe Özel Annelik Tescil Belgesi
Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi ile annenize onu ne kadar sevdiğinizi hissettirip ömür boyu onu mutlu edebilirsiniz. Anne kelimesin tanımlamak öylesine zordur ki, kelimeler kifayetsiz kalır.Annelerin bir tebessümü sizin için her şeydir.Sizin için her şey olan annenize bu anneler gününde Anneler Gününe özel Annelik Tescil Belgesi hediye ederek her şeyin sadece o olduğunu ona gösterebilirsiniz.

Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve
Benim annem canım annem diyorsanız,Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve üzerine annenizin ismini yada ona ait bir şeyler yazıp ona çok ilginç ve farklı bir hediye verebilirsiniz. Canım Annem Lazer işlemeli Ahşap Çerçeve ile annenize güzel bir aksesuar aynı zamanda anlamlı bir hediye edebilir ama onun sevincini beğenisini hissedebilirsiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
Annenize inci gibi bir hediye ile muhteşem bir incelik yapabilirsiniz Gerçek inci istiridye içerisindeki gerçek bir midyenin içinden annenizin yüreğine ulaşabilir. Yüzük, küpe ve inci kolyeden oluşan Aşk İncileri Takı Seti ile annenize verdiğiniz değeri ona gösterebilirsiniz.Böylesine özel ve anlamlı bir hediye ile annenizi mutlu edebilir bu anneler gününde ona eşsiz bir hediye edebilirsiniz

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy – Bayan Oscar Ödülü

Oscar ödüllerinde erkek egemenliğine son! Oskar ödülü başarının sembolüdür.Yani bir bakıma bir başarıyı bir kişiyi taçlandırmak anlamına da gelebilir. Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy – Bayan Oscar Ödülü ile size sonsuz fedakarlık yapan her şeyiyle mükemmel olan annenizi sizde bu şekilde taşlandırıp ödüllendirebilirsiniz.Bunun için illa ki kırmızı halıya gerek yok. Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy – Bayan Oscar Ödülü ile kırmızı halı heyecanını farklılığını ve mutluluğunu sizde annenize yaşatmak istiyorsanız bu anneler gününde ona Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy – Bayan Oscar Ödülü hediye edebilirsiniz.

Canım Annem Kavanozu
Annenize her gün “seni seviyorum” demenin farklı bir yolu.Annenizi ne kadar çok sevdiğinizi dile getirmenin farklı bir yolunu mu arıyorsunuz? O zaman bu anneler gününde annenize Canım Annem Kavanozu – Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz hediye ederek ona söylemek istediğini bir çok şeyi onunla bu şekilde paylaşabilirisiniz. Elbette ki anneye olan sevgiyi tarif etmek imkansız. Ama Canım Annem Kavanozu – Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanozu ile parayla ölüçülemeyecek sevginizi bir nebze farklı bir yolla annenize dile getirebilirsiniz. Hem bu hediye ile ona olan sevginiz daima onunla kalacaktır. Zaman geçse önemini özelliğini ve hatırasını yitirmeyecek bir hediye ile annenizi ömür boyu mutlu edebilirsiniz.

Kişiye Özel Baharatlık Seti
Baharat seti her mutfakta var olan vazgeçilmez mutfak ürünlerinden biridir.Kişiye özel baharatlık seti de mutfağınızdaki sıradan baharat setlerini gölgede bırakacak cinstendir.Mutfağınızın şefi için özel tasarlanmış bir baharat seti mutfağınızın baş köşesinde yer alsın istemez misiniz?O halde kişiye özel baharat seti özellikle anneniz için en güzel anneler günü hediyesi olacaktır.Annenizin yaptığı güzel yemekleri tatlandıran lezzetine lezzet katan birbirinden farklı baharatların sizin hediyeniz olan bu baharat setinden olması sizinde hoşunuza gitmez mi?Anneniz için özel olarak hazırlatacağınız bu kişiye özel baharat seti size türlü türlü yemekler hazırlayan annenize oldukça sık ve özel bir hediye olacaktır.Bu özel hediye annenizi hem çok mutlu edecektir hem de mutfak şefi annenizin mutfağının baş köşesinde yer alarak şık bir görüntü sağlayacaktır.Anneniz için özel olarak hazırlatacağınız bu kişiye özel baharatlık seti anneniz için doğum günü hediyesi veya anneler günü hediyesi olarak düşünülebilir.Porselen baharatlıklara uygun olarak tasarlanmış özel ahşap tepsisiyle birlikte sunulan kişiye özel baharatlık seti tam annenizin mutfağına göre.Üzerinde tuz,pul biber,nane ve karabiber yazılı porselen kavanozların ahşap kapaklarına dileğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz.Ahşap kapakların üzerine dilerseniz annenizin adı soy adını veya annenize olan küçük bir not ve onu sevdiğinizi gösteren bir yazı yazdırabilirsiniz.Her kapağın üzerine farklı yazıda yazılabileceğini düşünürsek eğer bu kişiye özel baharatlık setinin kapakları üzerine eğer annenizin doğum günü için bu hediyeyi düşünüyorsanız kapakların üzerine sırasıyla doğum günün kutlu olsun anneciğim yazdırabilirsiniz.Anneniz için bu kişiye özel baharatlık setini anneler günü için düşünüyorsanız kapakların üzerine sırasıyla anneler günün kutlu olsun anneciğim yazdırabilirsiniz.Anneler için özel tasarlanan bu hediye anneniz için en güzel hediye olacaktır.


Annelere Özel Dekoratif Taş Baskı

Dekoratif taş baskı anneniz için bu anneler gününde verilebilecek en güzel hediyelerden biridir.Bu taş baskı üzerine yazdırabileceğiniz yazılar ve üzerine bastırabileceğiniz resim ile annenize özel bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz.Anneler günün de annenize hediye alırken öncelikle hediyenin unutulmaz olmasını planlıyorsanız dekoratif taş baskı hediyesi anneniz için unutulmaz bir hediye olacaktır.Özellikle üzerine yazdıracağınız yazı sayesinde annenizin sürekli gözünün önünde olacak bu güzel hediye annenizi gururlandıracak ve kendini özel hissettirecektir.Üzerine anneler günü için annenize bir not yazarak ve tarih ekleyerek isteğe bağlı olarak bu özel dekoratif taşı sizin tek veya annenizle ikinizin bir fotoğrafıyla taçlandırabilirsiniz.Böylece hediyenin sizin tarafınızdan alındığı daha belirgin hale gelir.Anneniz haricinde bu kişiye özel olarak tasarlanan dekoratif taş baskı hediyesini kayınvalidenize veya bir arkadaşınıza da üzerine dileğiniz notu yazdırarak hediye edebilirsiniz.Dekoratif taş baskı sevdikleriniz için doğum günü hediyesi olarak da hediye olarak sunulabilir.

Anneye Özel Anahtarlık
Annenize anneler gününde sürekli elinin altında olacak bir hediye vermek istiyorsanız annelere özel fotoğraf ve mesaj baskılı anahtarlık tam annenize göre.Evinizin diğer bir reisi olan annenizin eve her giriş çıkışında mutlu olabileceği bir hediye olan anneye özel fotoğraflı ve mesajlı anahtarlık anneniz için anneler günü hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak düşünülebilir.Annenizin her zaman yanında taşıyacağı gün içinde kullanması şart olan bu güzel hediye kullanışlı olduğundan dolayı anneniz tarafından hiç unutulmayacaktır.Anahtarlığın üzerine bastırabileceğiniz ya annenizin tek resmi veya beraber çekildiğiniz bir resimle bu hediye anneniz için tamamen özelleşmektedir.Anahtarlığın arka tarafına yazılacak olan anneniz için güzel sözler de annenizi oldukça mutlu edecek ve ona kalıcı bir hediye vermenizi sağlayacaktır.Bu yüzden anneye özel fotoğraflı ve mesaj baskılı anahtarlık anneler gününde anneniz için en güzel hediye olacaktır.
Son düzenleyen Safi; 8 Mayıs 2016 00:02