Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Anneler günü
Anneler günü hediyesi seçmek zor mu, ya da "anneler günün de hangi hediyeyi almalıyım" diye kara kara düşünüyor musunuz? Merak etmeyin yalnız değilsiniz.

Bu yazımda size doğrudan anneler günü için en uygun hediye şudur diyemeyeceğim. Ancak aşağıdaki başlıkları okuduğunuzda eminim ki biraz daha kolay karar vereceksiniz.

Kıyafete mi ihtiyacı var:
Annenizin neye ihtiyacı olduğunu iyice düşünün. Belki bir mağazaya gittiğinizde "şu ayakkabı ne kadar da güzel, aslında ayakkabım da eskidi" demiştir. Hafızanızı yoklayın. Bu size anneler günü hediyesi seçerken çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Annenizin tarzını gözden geçirin:
Örneğin kapalıysa, acaba bir başörtüsü onu sevindirir mi? Ya da spor yapmayı çok seviyorsa onun zevkine uygun bir spor ayakkabı almak onu mutlu edebilir mi?

Mutfağa bir göz atın:

Anneler için en önemli yer mutfaktır sanırım. Bu nedenle belki de onu en çok mutlu edecek hediye mutfak eşyası olabilir. Yine hafızanızı yoklayın. Yakın dönemde "mutfak robotu olsaydı, mikrodalgayı da yenilemek gerek" gibi söylemleri olduysa işte bu sizin için çok iyi bir fırsat.

Aksesuarlara Dikkat Edin:
Anneniz takıları, taşları çok seviyorsa onun zevkine hitap edebilecek bir takı ya da aksesuar alın. Örneğin swarovski taşlarıyla süslenmiş şık bir kolye ve küpe takımı almanız belki de onun için farklılık olacaktır.

Bunlar fasıldı efendim. Bence anneniz alacağınız taşa, robota, altına, gümüşe değil sadece sizin sevginize bakacaktır. Derim ki, annenize sevginizi verin, yüreğinizi ve saygınızı verin. Hayırlı bir evlat olmak ve ona bu tür günlerde daha çok sevgi göstermek, yılın bir gününde alınan hediyeden milyonlarca kat daha değerli olacaktır.
Son düzenleyen Safi; 8 Mayıs 2016 00:03