Arama

Onur Yar - Tek Mesaj #1

buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
12 Mayıs 2012       Mesaj #1
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Onur Yar

 DSC3423   KopyaE002
Doğum: 11 Mayıs 1977 yılında İstanbul’da doğdum ama doğma büyüme İstanbullu değilim. Doğma İstanbul, büyüme Adapazarı, üniversite Eskişehir ve çalışma hayatı için yeniden İstanbul.

Çocukluk: Çocukluğunu çok hareketli ve yerinde duramayan bir çocuk olarak geçiren Onur Yar, annesinin devamlı olarak “yapma oğlum” ikazlarıyla büyümüştür. İçindeki bitmek tükenmez enerjiyle istese de yerinde duramayan Onur, çabukluğu sayesinde de, her seferinde annesinin terliklerinden kurtulmayı başarmıştır.

İlk Gençlik: Ergenlik çağları, sesin kalınlaşması, kendini çirkin bulmalar, ilk aşklar derken, aslında utangaçlık ve kendine güvensizlikle geçen yıllar denebilir. Bugün o yılların intikamını mı alıyorum?

İkinci Gençlik: Üniversite öncesi televizyon programları, üniversite yıllarında radyo programları el ele verince Onur’daki utangaçlık ve kendine güvensizlik büyük bir darbe yer. İçindeki potansiyel, güzel güzel açığa çıkmaya başlar. İstanbul: 2001 yılında, 6 aylıkken ayrıldığım İstanbul’a yeniden geldim. Bebekken ayrıldığım için olsa gerek, ikinci gelişimde beni kimse tanımadı. Ama bugün geldiğimiz noktaya bakınca… Yoksa yine mi intikam? Yok yok, değil…
Şimdi: Radyo programı, dublaj, oyunculuk yapıyorum. Çok da keyif alıyorum.

ONUR YAR’LA SON DURAK
2010 yılı bahar aylarında Pal Fm’de başlayan gece şovumuzun adıdır. Haftada beş gece deli gibi eğleniyoruz. Programı nasıl anlatabilirim bilemiyorum, çok spesifik tanımlar yapamam. O yüzden gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Ama uyarayım, bir gece bu deneyimi yaşarsanız, bırakmak zor oluyor!
Yayın günleri ve saatleri: Pazartesi’den Perşembeye: 23.00–02.00
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
In science we trust.