Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2012       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Modern yapılar…
Modern yapılar olmasaydı 7 milyar nüfuslu dünyanın barınma ihtiyacı karşılanamazdı. Artık enerji tasarrufu için yalıtımlı yapılar gerekli, eski yapılarla bu sağlanamazdı. Günümüzün koşullarına uygun yapılar ortaya konulmasaydı insanlar çok zor durumda kalırlardı.
Modern yapılar modern teknoloji ile yapılmış olduğundan her türlü ısınma barınma dinlenme ve beslenme gibi birçok ihtiyacımızı karşılarlar. Düşünelim eğer modern yapılar olmasaydı onca insan ağır kış şartlarına nasıl dayanabilirdi?
Modern yapılar hem daha az yer kaplayarak hem de daha çok insan barındırabilirler. Aynı zamanda günümüz teknolojisi ile son derece konforlu ve son derece güzel eserler ortaya koyulmuştur.
Gün geçtikçe yeni desenler yeni tasarımlar gelişiyor ve bu tasarımlar modern mimariye yansıtılıyor bu açıdan da modern yapılar daha elverişli ve gösterişlidir.
Japonya modern teknolojide çok ilerlemiş bir ülkedir. Japonya’da yapılan modern yapıların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu anlamak için bir test yapılmıştır. Bu testte modern teknolojiyle yapılan bir evin altına ray döşeyip evi şiddetle sallamışlardır ve evin içindeki eşyaların mahvolmasına rağmen evin hala sağlam olduğu gözlenmiştir.
İŞTE BÜTÜN BUNLARDAN DOLAYI MODERN YAPILAR DAHA GÜZEL VE İŞLEVSELDİR!