Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
00:11, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 24 Ocak 2026 - 00:12
Arama
MaviKaranlık Forum
Sigara, Sigaranın Zararları ve Sigarayı Bırakma Yolları
-
Tek Mesaj #48
enerjimiz
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012
Ziyaretçi
Sizde sigara tiryakilerinden misiniz? Sigarayı isteseniz de bırakamıyor musunuz? Yapılan klinik deneyler sonucunda sigaranın sağlığa zararlı olduğu dünya üzerinde kanıtlanmış ve kabul görmüş bir gerçektir. Sigara akciğer hastalıklarından, ağız hastalıklarına kadar rahatsız edici zararlı bir maddedir. Son yıllarda sigarayı bırakma oranı Türkiye’de artmıştır. Bu sigara bırakma sebeplerinin birkaç nedeni olduğu araştırmalar sonucu gözlemlenmiştir. Devletin sigarayı bırakma için “Dumansız Hava Sahası” sahası projesi, sigarayı bırakma hattı projesi ve sigaraya son yıllarda gelen büyük zamlar olduğu sanılmaktadır. Bunlar ne kadar caydırıcı etmenler olsa dahi sigarayı bırakmak yada bırakmamak tamamen kendi insiyatifinize kalmış bir durumdur. Sigara size ve çevrenizdekilere zarar vermesinin yanında ömrünüzü de yavaş yavaş elinizden almaktadır. Sigarayı bırakmak için tedaviler mevcuttur. Fakat kolay verim alan kişi sayısı oldukça azdır. Ülkemizde sigarayı bırakanların büyük bir bölümü ek gıda takviyeleri ve doğal ilaçlarla sigarayı bırakmışlardır. Sizde artık son sigaranızı içip hayatınız da temiz ve derin bir nefes almak ister misiniz? O zaman size %100 doğal olan birkaç doğal ot karışımı olan bir gıda takviyesiyle bu kötü gidişe bir son demenizi istiyoruz. Bunun için
Bıktım tozu
13 şifalı bitkinin karışımından oluşmasıyla birlikte sigarayı bırakmanıza yardımcı olmanın yanı sıra kesinlikle sigarayı bırakmanızı sağlayacaktır. Sigara içmeden önce çay kaşığının ucu kadar
Bıktım tozu
nu emerek yutuyorsunuz arkasından bir sigara içebilirsiniz. Boğazınızda ki sigara içerken oluşan hazzı engelleyerek, sigara içerken aldığınız hazzı size vermediği için içtiğiniz sigaradan bir şey anlamıyorsunuz. Böylece sigaradan soğuyarak sigarayı bırakmanızı sağlayacaktır.
Bıktım tozu
Tarım ve Köy İşleri Bakanlığın’dan onaylı olup herhangi bir yan etkisinin olmaması bu ürünün kullanımını arttırmakla beraber kullanıp sigarayı bırakan kişilerin olumlu tepkileriyle karşılaşılmaktadır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 00:12
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.