Arama


Sagopa Kajmer - avatarı
Sagopa Kajmer
Ziyaretçi
15 Mayıs 2012       Mesaj #7
Sagopa Kajmer - avatarı
Ziyaretçi
Dikkat! Bu yazacaklarım size saçma gelebilir

Ama, özellikle ABD’de birçok kişi buna inanıyor. Muhtemelen Bush da bu inançta biri. Zamanın sonuna geldik, yani Ahir zamandayız.. Yıldız savaşlarına hazır olmalıyız. Her an dünyamız uzaylılar tarafından işgal edilebilir.. Önümüzdeki 10 yıl zor geçecek. (Toplumsal kargaşalar, şimşekler, volkan patlamaları, depremler, psikolojik sorunlar, hastalıklar, açlık, haşereler ve göktaşları) Niburi gezegeni dünyamıza yaklaşınca kızılca kıyamet kopacak! Kuzey Amerika, Avustralya, Japonya, Güney Hindistan, Endonezya, Yeni Zellanda, Hollanda haritadan silinecek.. Yeryüzünde Büyük Sion mabedinin çevresinde küçük bir azınlık hayatta kalacak.. Bu “Kehanet”in doruk tarihi 2012, 21 Aralık. Bu sonu hazırlayacak etkilerin yeryüzünde görülmeye başlayacağı tarih 2004 Nisan başı..
Sonunda, uzaydan gelecek tehdidi karşılamaya yönelik dünya savunması için şimdiden nükleer başlıklı uydular yola çıkarılmış bile. Peki bu savaşın gözlem üssü neresi olacak? Kehanetler, Babil ve ehramların arasını gösteriyor. Yahudi ve Hıristiyan kahinlerin dini metinlere getirdikleri yorumlar da bu coğrafyayı işaretliyor.. Yani anlayacağınız ABD bölgeye dünya savunması için ve eğer gerçekten kutuplar ve ekvator yer değiştirecek olursa, kendine yeni bir yaşam alanı olarak gördüğü için, tarihin bu en büyük göçüne hazırlık yapmak üzere geliyor..
Baştan söyledim, bu iddialar size saçma gelebilir ama, Protesan vaiz VAN IMPE “İsrail’in son soykırımı” ve “Tanrının yeni kehanetsel saati” adındaki iki kitabında da buna benzer şeyler dillendiriyor.. Impe, zamanın sonunda gerçekleşecek iyilerle kötülerin savaşı için Hıristiyan dünyasını hazır olmaya çağırıyor. Bu savaşın adını biliyorsunuz, Armegedon.. Mesih onları Anadolu’nun da içinde bulunduğu topraklarda toplayacak, belli bir süre burada yaşadıktan sonra, başka dünyalara doğru büyük yolculuğa çıkacaklar.. Ama önce “kötülerin” yeryüzünden silinmesi gerekiyor.. Unutmayın “kötüler” biziz! Bu işin doğruluğu ya da yanlışlığı bir yana, ABD’nin siyasetine yön veren akıl bu. Irak’a ABD’ye destek için asker gönderenler, kendi cellatlarını alkışlamış olurlar..
Impe sıradan biri değil. Karısı Rexella ile birlikte sunduğu Tv programında her hafta bu kehaneti dillendiriyor.. Impe’ye göre Bush, Tanrı ve kutsal ruh tarafından görevlendirilmiş özel biri. Impe bu konuda Bush’a danışmanlık yapıyor ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Condolezza Rice ile de bu çerçevede temaslarını sürdürüyor.. Impe’ye göre, kendisinin kıyametle ilgili hazırladığı yorumu, şu anda Bush’un masasında. Bu projeyi, Bush, Impe’den istemiş.
30 kilo plutonyumla birlikte uzaya fırlatılan Cassini isimli uzay aracı neyin nesi? Bu konuda NASA yetkilileri konuşmasa da, ABD’li bilim adamları, uzaya fırlatılan nükleer başlıkla ilgili olarak “Cassini’yi durdurun” diye bir kampanya başlattılarsa da, kimse olup bitenler arasında bu sesi duymadı.. Cassini projesine karşı çıkanlar şunu soruyorlardı: “Uzayda birilerini mi bekliyorsunuz? Niçin bu denli etkili bir nükleer maddeyi uzay aracına yüklediniz?” Aynı günlerde aynı soru, ABD Savunma Bakanlığı’na da yöneltiliyordu, çünkü ünlü “Yıldız Savaşları” projesine yeniden start verilmiş, üstelik bütçesi çok daha yükseltilmişti. “Bu ilginç silahları uzaya yerleştirerek kiminle savaşmaya hazırlanıyorsunuz?” diye soruyordu bilim adamları, “Beklediğiniz birileri varsa, bunu biz de bilelim!”
Bir internet yorumcusu, “bu ilginç gelişmelere başka kuşkuları da ekliyor.. NASA, son üç ay içinde iki gelişmiş aracını art arda Mars dolaylarında yitirdi. Hiçbir açıklama yok, sorulara verilen elle tutulur yanıtlar yok. Bu araçlara ne oldu? Hiç kimse bilmiyor. Ancak, eğer mayıs ayı dolaylarında Mars yakınlarından geçip Satürn’e doğru yola devam edecek olan, plutonyum yüklü Cassini’nin de başına bir şey gelirse, işler iyice ilginçleşeceğe benziyor” diyor ve bir başkası ekliyor “Dünyada bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..”
Bu konularla ilgilenen tek rahip Impe değil.. Son günlerde en çok konuşulan, üzerinde eser verilen konu bu ABD de.. Yeni uzay dinleri icad ediliyor. Yeni teoriler ortaya atılıyor. Kehanet, din, bilim ve siyaset insanların üzerinde en çok kafa patlattığı konular arasında yer alıyor. Nereden geldik, nereye gidiyoruz, zamanın ve mekanın neresindeyiz, mikro kozmos ve makro kozmos arasında savrulan düşünceler, yeni çözümlemelerden çok, bir savruluşun, korku ve paniğin, buna dayalı yeni bir mitolojik çağın başlangıcında bulunduğumuzun sinyalini verir gibi. Selâm ve dua ile..