Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Tek Mesaj #1034

buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
17 Mayıs 2012       Mesaj #1034
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
YENGEÇ burcu 17 Mayıs 2012 yorumu

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz saat 12:42 olana dek sürecek boşluk etkisi altında başlıyor. Partneriniz veya siz ilişkiniz hakkında şöyle geri planda bir düşününüz. Olur ya, belki aranızda bir takım sorunlar var. O zaman bugün lütfen sakin olunuz. Sanmıştım ki, dememek için akıllı olmamız gerekiyor.

Saat 12:42 sonrası Kova burcunda ilerleyecek Ay, günün tümünde etkili olacak enerjiler nedeniyle kendi bakış açınıza göre her durumu değerlendirmenize, dış seslere kulağınızı kapatmanıza neden olabilir. Bilinmeyen durumlar merak uyandırır. Sezgiler oldukça güçlüdür ancak şu an için bir adım atmak kolay olmayabilir. İçinizdeki sesin sizi yanıltmaması için akıllı olmakta fayda vardır.

Saat 18:26 itibariyle Merkür-Neptün karşıtlığı devreye giriyor. Bu durumda, acele hareket etmemek, çabuk yol alacağız diye yanlış yola sapmamak lazım. Özellikle ortaklıklar, arkadaşlık ilişkilerindeki parasal meseleler, aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı halletme aşamasında soğukkanlı olmakta fayda var. Kendinizle çelişkiye düştüğünüzü hissettiğinizde durup sakin bir biçimde düşününüz. Yanlış olduğunu kesinlikle bildiğiniz bir mevzu olsa dahi, en azından bugün sessizliğinizi koruyarak elinizdeki verileri inceleyiniz.

Masmavi bir gökyüzü ve pırıl pırıl bir aydınlık içinde günü geçirmemiz dileğimle,
In science we trust.