rüyamda okul gibi bi yere hapisdim sanki yüzlerce kişi vardı içinde ders dinliodk sanırım eed ders dinliodk ama 6 öğrenci anca vardı ard arda sıralanmş duvarları olmayan kapılar vardı ve dimdik duruolardı kapılar kulaklarımı tırmalarcasına tek tek acılıp durrdunda dikkatle kapıya bakıodum asker hatda askerler cıkdı arkadfan aceyipbi sis vardı nerden geldi bilmiorum ama 8 kapı acılmşdı orda ama rüyamda aklımda 9 uncukapının acıldında öleceğimi düşünüodum askerlker bana bakıo ve harket etmiolardı korkup bize ders anlatan hocaya yapışmşdım kurtar beni die ama beni ne görüo ne de hiisediodu adeta görünmez olmşdum askerlerden birinin onlar seni göremez cünki sen artık sansını kaybeddin dedini duydummm kapılar kapandı tekrardan aynı sesle o okul gibi yerden kurtulmaya cabaladım ama olmadı beceremedm uykumdan uyandım yani bn öle sandm ama uyanmamışım ama her sabahki olduğu gbi kendi yatağımdaydım oturdum ve özlerimi ovuşduruodumki yatağın içinden bi el beni içeri cekdi ve benine olduğu belirsiz korkunc yaratıklar kovalamaya başladı yeniden uyandım yani öle sandım ve yine kanebenin içinden bi el cıkdı beni içeri cekdi bu 4 5kez tekrarlandıkdan sonra uyandım bi sıcraışla gözzlerimden yaslar akıodu aglıodummmm saat 4 dü daha kalkdımda ve korkumdan annemn yanına yadım ama sabaha kadar kapatamadım gözümü cünki o ses kulaklarımı tırmalarken bi yerden bi yerdende gözümü her kapatışımda aceyip varlklar görüodum sizce bunun yorumu nedir bn rüyadan aceyip etklendim ve 3 kez ard arda gördüm