Selam sizler için internette dolaştım ve evde nasıl kas yapacağınızı araştıdım , umarım işinize yarar .
Öncelikle yatış ve kalkış saatlerinizi ayarlamalısınız
Yatış saatiniz en geç 11.30 - 12.00
Sabah kalkış saatiniz ise 08.30 - 09.00
Şimdi de sıra geldi beslenmenize sağlıklı beslenirseniz sağlıklı bir vücuda sahip olursunuz
Gece yatmadan önce ve Sabah kahvaltısında ılık bir bardak süt iyi gelecektir .
Her sabah 1 veya 2 yumurta , peynir , zeytin gibi kahvaltılık ürünler tercih ediniz , SAKIN HAA SAKIN sabah kahvaltısında Mısır gevreği gibi abur cubur la karnınızı doyurmayın hem kilo aldırır hemde hiç bir fayda sağlamaz
Öğle - Akşam yemeği
Ne yediğinize karışmak istemiyorum Ama yediğiniz şeylerde protein olsun kasların gelişiminde önemli rol oynar .
Hımmm . .. Geldik spora
Elbette her gün belli bir saatte boş kalıyorsunuzdur. İşte o saatleri Kas yapmak için harcayabilirsiniz
Sizin ne durumda olduğunuzu bilemem ama yeni başlıyorsanuz günde 10 mekik 5 şınav yapabilirsiniz her biri 3 set 20 saniye arayla yapabilirsiniz .
Hıım püf noktalarımıza geçelim
BU HAREKETLERİ İLLA HER GÜN YAPACAKSINIZ DİYE BİR ŞART YOK HATTA HERGÜN YAPMANIZ SİZE ZARAR VERECEKTİR 1GÜN SPOR 1GÜN MOLA ŞEKLİNDE YAPARSANIZ DAHA İYİ OLUR
BU HAREKETLERİ YAPMADAN ÖNCE SU ŞİŞESİ KAPAĞI DOLANA KADAR ZEYTİN YAĞI KOYUN VE İÇİN BU SAYEDE KASLARINIZ DAHA ÇABUK GELİŞECEKTİR VE FAZLA KİLOLARDAN DAHA HIZLI KURTULURSUNUZ
BU HAREKETLERİ İLLA 5 ŞINAV 10 MEKİK DİYE SINIRLAMAYIN BUNLARI GÜN GEÇTİKÇE ARTTIRA BİLİRSİNİZ , BARFİKSİDE UNUTMAYIN BU GELİŞİMDE BÜYÜK BİR ROL OYNUYOR BARFİKS YAPMAK GAYET ZORDUR YENİ BAŞLAYANLAR KENDİLERİNİ ZORLAMASIN HERGÜN 1 TANE ÇEKSENİZ BİLE SİZE KARDIR
BOL BOL SU TÜKETİN VE 1 GÜN SPOR 1GÜN MOLA , BU MOLALARDA İLLA SPOR YAPMAK İSTİYORSANIZ KOŞARAK DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ VE GERÇEKTEN BÜYÜK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ
Benden bu kadar kendinnize iyi bakın ve kendinizi kas yapıcam diye zorlamayın yeterli derecede yapın aşırıya kaçırırsanız kaslarınız daha çok zarar görür
Son düzenleyen _Yağmur_; 30 Mayıs 2012 10:06