Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
ba27zu

ASLAN BURCU 2006 YORUMU



aslan2

ASLAN BURCU

Uzun zamandır bu anı bekleyen Aslanlar, yaşam platformlarında öğrenmeleri gerek kadarını öğrenmiş bulunmaktalar. 2006 yılı Aslanlar için bulundukları bu platformdan yeni bir döngüye doğru yol almaya başlayacak oldukları zamana da başlangıç olacaktır.Gezmelerine,
Eğlencelerine ve o yoğun soysala yaşantılarını kesintiye uğratmaksızın, iç seslerine kulak vermeyi ve kendilerini dinleyip, yeni olanı bulmaya doğru yol kat edeceklerdir. Geçen zamanın idarecisi ve disiplin eden öğretmeni Satürn, 2005 yılı Temmuz ayında Aslan burcunda konumlandı ve iki yıl daha bu konumunu muhafaza edecek ve bunun Aslan için bir yığın detaydan kurtulmasının, netleşmenin ve kendini hiç olmadığı kadar iyi ve derinden tanımanın aracısı olacaktır. Aslanların en büyük derdi olan sahte ile gerçeği ayırt etme problemleri de Satürn ün aldığı bu konumdan ötürü çözülecektir. Yükselen burcu da Aslan olanlar için Satürn onlara yeni bir bakış açısı kazandıracağı gibi yaşamlarına da yeni bir biçim getirecektir. 2006 yılına girene dek öğrendiklerinizi farklı şekillerde deneyim edindiniz ve yeni yılla birlikte bir tazelenme ve başlangıç dönemini başlatacaksınız. Bu yılla birlikte şimdiye kadar öğrenmek isteyip de ertelediğiniz şeyler kişisel gelişiminizin son aşamaları olarak karşınıza çıkacaklardır. Bu yıl eve ve ailenize daha çok zaman ayıracak ve daha çok zamanı evde geçireceksiniz. Şu yada bu nedenden ötürü sizin evinize taşınacak ve sizinle birlikte yaşayacak yakınlarınız olabilir. Bununla birlikte ailenize yeni bir üye-bir bebek katılabilir. Ev halkı sayısında bu yükselme olduğunda aile efradından gerekli destek ve sevgiyi de alacaksınız. Şimdiye kadar uygulamayı düşündüğünüz planlar için bol zamanınız olacak ve bu zaman zarfında adımlarınızı uzun vade için atmanız salık verilir. 2006 yılının 5 Haziran- 23 Temmuz arası güneş kadar aydınlatıcı ve sıcak olacaksınız. Etrafınızda ki insanlara yol gösterici bir misyon içerisine girebilirsiniz. 2006 nın size mesajı; “ Planlarınız gerçekleşecek!..”
ASLAN ERKEĞİà Erkek Aslanların bir çoğu yaşamlarında harcadıkları emeklerinin karşılığını alırken, diğerleri yeni tohumlar ekme gayreti içerisindeler. Ailenizin yönetimi sizin denetimizde olmalı. Ev hayatınızın ve evliliğiniz huzur ve güven ortamına kavuştuğundan, içiniz oldukça rahat bir şekilde yaşantınızı devam ettireceksiniz. Babanız yada sizden büyük bir erkekle Ağustos ayında sürtüşmekten kaçınmalısınız.
ASLAN KADINIà Yakın çevrenizle, geçen yıl geliştirdiğiniz iyi ilişkiler, bu yıl dostlarınızla yeni planlar yapmanıza neden oluyor. Ağustos 2006 ı da yaşça büyük erkeklerle, işverenler yada otorite sayılan kişilerle polemik içine girmemeye özen göstermelisiniz. Uyumlu davranış sergiler,olayları büyütmezseniz bütün sorunları geride bırakacaksınız. Geçen yıldan almanız gereken maddi ve manevi ödüllerinizi bu yıl peş peşe alacaksınız.
İŞ VE PARAà Uzun uğraşlarla oluşturduğunuz projeler meyvesini veriyor. İş yaşamınızda iyi bir yer ve güzel bir gelir sahibi olmanız kaçınılmaz. Olgun davranmalı, fevri çıkışlardan sakınmalı ve hakkınız korumalısınız. Uzak şehir veya ülkelerle iş yapan Aslanlar için Güneş tutulması sonrası büyük parasal kazanç var. Üç aylık bir bekleme sonrası size devrolacak bir para söz konusu. Ortaklıklar, parasal kazancınızı azaltıp, tüketebilir, dikkat!
AŞKà Evli Aslanlar bu yıl eşlerine daha da tutkuyla bağlanacaklar. Sadakat mefhumu bu yıl Aslanları en çok cezbeden duygu olacak. Tek eşliliğin yılmaz savunucuları olarak görülebilinirler. Bekar Aslanlar, derhal evlenmek ve ailelerini kurmak için arayış içerisine girecekler. Bununla birlikte uzatmalı sevgililer içinde 2006 yazında nikah ve düğün görülmekte. Aslan erkekleri bu yıl sosyal olmaktan çok evde zaman geçirmeye yönelikler…
SAĞLIKà Aslanlar için müthiş sağlam bir yıl olacak. Yalnızca diz ve bacak bölgelerine dikkat etmeleri, incitici sporlardan ve aşırı hareketlilikten kaçınmaları yararlarına olacaktır. Bununla birlikte evlerinin rahatlığı ve konforunda iştahlarına söz geçiremezlerse ciddi kilo problemleri yaşama riskleri oluşabilir. Güneş ışığına karşı duyarlılık gelişebilir. Gözlere dikkat.
ŞANSLI TARİHLERà 2005 yılında yurt dışı bağlantılı iptal yada ret edilmiş bir teklifin tekrar gündeme gelmesi söz konusu, bunun için tarihler; 8-24 Mayıs 2006. Reddolunmuş bu teklif tekrar açılacak ve beklenilenin de üzerinde maddi kazanç kaynağı oluşturacak.Bunun dışında 16 Ağustos-8 Eylül arası Venüs ün aslan burcunda parlayacağı dönemde planlı ve kararlı girişimlerinizin aldığı sonuçtan gurur duyacaksınız.
RİSKLİ TARİHLERà28 Mayıs-26 Haziran 2006 tarihleri arasında toplum önünde ve mevki kaybı riskine karşı davranışlarınız oldukça sıkı gözden geçirmelisiniz. Bu tarihler arasında değerli evrak ve eşyalarınızı da iyi muhafaza etmek işinize yarayacaktır. Taşınma esnasında eşyalarınız kaybolabilir, iyi ve ustaca hazırlanmak nakil öncesi gerekli olacaktır. Bununla birlikte yeni bir eve taşınma olasılığını da iyice gözden geçirmelisiniz.

Aslan ve Koç

Bu, hayat dolu, canlı bir ilişki olacaktır. İkinizde enerji dolu, cesaretli, hevesli ateş burçlarısınız ve birbirinizi çok iyi anlarsınız. Aslan sevgilinizin de dünyaya bakış açısı sizin gibidir.



Aslan ve Boğa

Aslan ve Boğa bir araya gelebilir mi? Belki de! Bu ilişkinin yürümesi için çok çaba göstermelisiniz, bazı yönlerden benzeseniz de aslında çok farklısınız.
İkinizinde seçkin zevkleri vardır. İyi restoranlar, hediyeler, mücevherler, kaliteli şaraplar ve her çeşit lüks çok hoşunuza gider.



Aslan ve İkizler

İkizler tam size göredir !Konuşkan hava burcu İkizler hayatınıza taze nefes getirecektir. Hava burçları ateş burcu Aslan'ın ateşini alevlendirir. Tabii ki İkizler'inde bazı kusurları vardır.İkizler hiç durmadan yeni arkadaşlar edinmeye ve bunlarla flört etmeye bayılır.



Aslan ve Yengeç

Aslan Yengeç'ten sonra gelen burçtur. Biribirinden sonra gelen burçlar birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Yengeç ile tanıştığınız zaman sizin sahip olmak istediğiniz bazı özellikleri olduğunu fark edeceksiniz.


Aslan ve Başak

Her zaman şık, zarif, temiz ve bakımlı Başakla gurur duyacaksınız. Başak dakik, detaycıdır ve işi eğlenceye tercih eder. Yaz sonu doğan Başak üretkendir. Doğa tarafından ekin biçmek, hasat yapmak için programlanmıştır.



Aslan ve Terazi

Bu ilişki çok canlı olacaktır. Yapılacak işler, ilginç sohbetler, kalabalık arkadaş gurupları ile dopdolu bir beraberlik yaşayacaksınız. Hava elementi Terazi, ateş elementi Aslan'ın alevini parlatacaktır. Bu ilişkiye iyi demek yetersiz kalacaktır.




Aslan ve Akrep

Bu ilişki yoğun duygularla dolu tutkulu bir beraberlik olacaktır. İkinizde sabit burç olduğunuz için hiç bir konuda ödün veremezsiniz ve çıkan kavgada eşyalar havada uçmaya başlar.


Aslan ve Yay

Yay ile tanışır tanışmaz onun sizin için yaratıldığını anlamışsınızdır. Hiç kimsenin yanında kendinizi bu kadar rahat hissetmemiştiniz. Yay sizin yıldız haritanızın gerçek aşk evinize yani 5. evinize düşmektedir.


Aslan ve Oğlak

Burada cömert ve aristokrat Aslan ile hırslı ve işkolik Oğlak burçlarının birlikteliği söz konusu. Bu ikili mutluluğu bulabilir mi? Mümkün ama ikinizin de elinizden geleni yapmanız koşulu ile.


Aslan ve Kova

gizemli Kova'yı anlamak ve sırlarını çözmek isteyeceksiniz. Kova burcu, bireysel, bağımsız ve farklıdır. Size bu kadar az benzeyen birini hayal etmek bile zordur. Kova isyankardır, toplumun alıştığı kuralları sorgular ve zorlar



Aslan ve Balık

Kükreyen bir Aslan ve narin bir Balık! Kulağa uygun bir çift olarak gelmeseler ve astrolojik olarak pek uyumlu sayılmasalar da tuhaf bir şekilde iyi giden bir ilişkileri vardır. Siz ateş Balık ise su burcudur, bu ikisi kolayca bir araya gelemez.