Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #3
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ BURCU 2006 YORUMUseparator
koc2
KOÇ BURCU

Sonlanmaların ve yenilerin başladığı yıl....coşkulu, taşkın tabiatlı,atılgan,serüvenlere koşmaktan keyif alacak Koçlar plan ve programları önceden yapılmış bir yıl yaşayacaklar. Zodyak’ın gözü pek savaşçıları Koçlar geçtiğimiz yıl tam dört kere Güneş ve Ay tutulmasını yaşadılar.Tutulmaların en önemli etkisi beraberinde getirdikleri değişimler olduğundan bundan oldukça fazla etkilendi Koçlar...Gelen değişimlerden etkilenen Koçlar genel tavırlarıyla birlikte, kişilikleri ve özellikle evlilik içi ve de ortaklıklar konusunda bildiklerinden –şaşmak durumunda kalacaklar.Koç burcunun ilk on gününde doğmuş olanlar 29 Mart gerçekleşecek olan Güneş tutulmasıyla hayata yeni bir açıyla bakmaya başlayacaklar.Özellikle yükselen burcu Koç olanların yeni girişimlerde bulunurken disiplin açısından güçlüklere ve engellemelerle karşılaşması söz konusu olacak. Bu sınırlayıcı etkilerin hızını kesecek davranış ve duruş; iradeli olmak ve doğru zamanlamayı seçmektir. Bunun yeni başlayan durumlara da yardımcı olacağını göreceklerdir.Bu yardım daha çok başlanan işi kalıcı kılmasıyla kendisini gösterecektir.Disiplin gerektiren konularda gereksinim duyduğunuz iradeyi bulacaksınız. Bir sabırlılık sınavından bahsedersek bunun getirilerini yaşamınızın her alanında hissetmeye başlayacaksınız. Yaşam akışınızda bir yükselme söz konusu olacak ve bunu başkalarının da görebildiğine şahit olacaksınız. Dengelenmesi gereken, ruhsal borçlar olarak algılayabileceğiniz karmalarının bedellerinin ödeneceğini söylememiz de mümkün...Diğer yandan Koçlar vergi,sigorta, kredi alımı ve geri ödemeler konusunda hassasiyet sergilemeliler. İster evlilik ister ortaklık aracılığıyla olsun edinilmiş ortak gelirlerin adil dağıtımı ve kullanımı ön planlarda yer alacaklardır. Bu yıl özellikle yılan hikayesine dönmüş ya da hiç beklemediğiniz şekilde karşınıza çıkacak miras konuları çözümlenmeye başlayacak. Bu yıl bir çok Koç bu şekilde mal mülk edinecek ve bunu mirasa konarak gerçekleştirecek!
KOÇ ERKEĞİàKarşılaşacakları fırsatları deneyimleri ile kotaracakları ve ortaya çıkan sonuçtan kendilerini alamayacakları durumlar yaşayacaklar. Uzun süredir –diledikleri- kalıcılık getirecek başlangıçları ortaya koyacaklar. Evli ve çocuklu beyler, babalıklarını yoğun duygularla derincesine benimseyecekleri bir döneme girmekteler.Yaşayacakları küçük olaylar ve bunları çözüş tarzları ile babalıklarını iyice tadacaklar. Çocuksuz beyler bu aralar bu konuya çok fala odaklanmadan zamanlarını geçirmeliler! Buna en büyük etken Satürn ün disipline eden ve sınırlayıcı etkilerini gösterebiliriz.Beklediğiniz bebek gecikebilir!
KOÇ KADINIà içeride kopan fırtınalarını dışa vurmaya başlayacak Koç kadınları. Bu yıl oldukça hareketli ve aktif bir yıl olacağa benzemekte...Yaşantınızı mercek altına koyacağınız bu yıl içerisinde ilerisiyle ilgili önemli ve sabit kalacak kararlar alacaksınız. Attığınız adımların yarattığı değişimleri görmek için sabrınızı sınayacağınız bir döneme gireceksiniz. Yenilikleri görmezden gelmez ve iradenizi işlevsel kılmayı akılda tutarsanız bunun meyvelerini toplama şansınız da olacak.Sizi bıktıran olayların üzerine gittikçe kazandığınız esnekliği bir çok farklı yerde kullanabileceksiniz böylelikle. Unutmayın ; özgürlük ve mutluluğun yolları burada kesişecek.
İŞ VE PARAàKoçlar, Güneş tutulmasından sonra, özellikle üzerilerinde ki aile baskısını etkisiz kılacak ve rahat çalışıp, kariyerlerinde ilerleyebilmek için gereken yeniliklere kendilerini de açmış olacaklar. Atakta bulunmazdan önce planların bir kere daha gözden geçirilmiş olması, eksikliklerin giderilmesinde de önemli rol oynayacaktır.2006, Yeni başlangıçlar ve projeler için mükemmel bir yıl olacak Koçlar için...
AŞKà Evli olanlar, birbirlerine besledikleri hisleri yoğunlaştıracak. Evli olmayanlar ise haklı bir titizlikle daha da seçici olmaya özen gösterecekler.Bu seçicilik onlara orta vade de ideal olanı bulma şansını da verecek.Haziran döneminde Saturn/Mars kavuşumuyla sert etkiler açığa çıkacağından partnerinizle herhangi bir şekilde çatışmaya girmekten kaçınmalısınız.
SAĞLIKà Bedenleri oldukça güçlü olan Koçlar, ayaklarını varis,spazm,kramp gibi kas ve sinir ağrılarına karşı iyi dinlendirmeliler.Cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda tedbirli davranmaları da tavsiye edilebilir.Temmuz –Eylül dönemi yoğun iş temposunu da getireceğinden beslenmenizi ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Biraz itinalı hareket ederek sağlık problemlerinizin önüne geçmeniz mümkün.

ŞANSLI TARİHLER à Karar vermede oldukça hızlı hareket eden Koçlar 15 Aralık 2005 –3 Ocak 2006 arasında seri düşünecekler ve bu sefer yerinde kararlar verecekler yabancılarla ve yabancı ülkelerde anlaşmalar yapacaklar. 16 Kasım –13 aralık arası başladıkları girişimlerin meyvelerini toplayacaklar. Bunlar için gerekli bol bol yolculuk yapacaklarını da söylemeden geçmemeliyiz.

RİSKLİ TARİHLER à12 Nisan- 7 Haziran arası özellikle dolaylı ya da direk su ile ilgili problemlere aman dikkat. Su ile çalışan ev aletlerinde bozulmalar su basmaları vb durumlarla karşılaşma olasılılarına karşın cihazlarınızın ehliyetli kişiler tarafından kontrolüne yada ev için bu konuda masraflar yapmaktan kaçınmamalısınız. 24 Ekim –6 Aralık a kadar vergi, sigorta ve kredi kartı ödemelerinin ihmal edilmemesine dikkat etmenizde yarar var.

Diğer Burçlarla İlişkisi
Koç ve Koç
iki Koç'un beraberliginden kivilcimlar çikabilir. Elele verdiginiz takdirde çok sey basarabilirsiniz. Ikinizde her zaman büyük düsünürsünüz, ulasamayacaginiz hiç bir hedef yok gibi.

Koç ve Boga
Boga burcu sizden çok farklidir. Risk almayi sevmez, adimlarina dikkat eder ve güvenligine çok düskündür. Güvenilir Boga burcunun sinirleri Koç’unki kadar saglam degildir, bu yüzden aranizda sürtüsmeler çikabilir.

Koç ve ikizler
Koç burcu iliskide lider olmak ister. Ikizler ise değişken yani uyumlu nitelik tasidigi için bu durumu sorun çikarmadan kabullenir. Zaten onun kafasi kendi projeleri ile yeterince doludur

Koç ve Yengeç
,Koç Yengeç'in basari hakkinda hiç bir sey bilmedigini düsünür. Koç, Yengece basari için onun hayal bile edemeyecegi kadar çalisma, çaba, zaman ve dikkat gerektigini haykiracaktir


Koç ve Aslan
Aslan burcu, bastan çikarma ustasidir. Yönetmeyi seven Koç, kendinizi bu defalik onun ellerine birakirsaniz mutlulukla teslim oldugunuz ilk savasiniz bu olabilir. Ikinizde son derece tutkulu ve enerji dolusunuz.


Koç ve Başak
Koç burcu sadik degildir. Ahlak kurallarina ve deger yargilarina çok önem veren Basak ise böyle bir seyi asla kabul etmeyecektir. Ne istediginize karar verin ve bosuna ikinizde üzülmeyin.


Koç ve Terazi
Farkli kutuplari bir araya getirmekte becerikli olan Terazi iyi bir arabulucudur. Aceleci Koç'un tersi olarak problemleri tarafsiz bir gözle inceler, küçük parçalara bölerek analiz eder ve sonunda çözüm getirir.


Koç ve Akrep
Mars tarfindan yönetilen bu iki burcun beraberligi atesli, tutkulu ve gürültülü olacaktir. Ikinizde hiç bir seyi yari gönüllü yapmazsiniz. Ikinizinde kuvvetli inançlari ve görüsleri vardir. Astrolojik açidan pek uyumlu sayilmasaniz da çok çabalarsaniz yürüyebilir.

Koç ve Yay

maceraya bayilirsiniz, Yay ile birbirinizi bulmaniza sasirmamali. Artik birlikte Afrika'da safariye mi çikarsiniz, ortak bir konuda birlikte ders mi alirsiniz, ne yaparsaniz bu iliski çok eglenceli olacaktir.

Koç ve Oglak

Bir Koç olarak bu kadar planli bir iliskiye dayanamaz isyan edersiniz. Siz bir ateş elementi olarak sinirlari zorlamak, baskalarinin çekindigi konulari kurcalamak istersiniz. Toprak elementi Oglak ise pratiklik ve güvenlik demektir.


Koç ve Kova

Kova burcu sanki sizin için yaratilmistir. Koç ile macera dolu bir hayatiniz olacaktir. Kova'nin gizemli ilgisiz tavirlari, keskin analitik zekasi ve yenilikçi tutumu size çok cazip gelir.

Koç ve Balik

Balik burcu, sevgilisinin ona destek olmasini ister, siz ise bir Koç olarak bunu kolaylikla yapabilirsiniz. Balik insani yumusak, fedakar ve yaraticidir. Iliskinizde insiyatifin kendisinde olmasini istemez ve idareyi memnuniyetle size birakir.