Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #3
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA BURCU 2006 YORUMUseparator
boga
BOĞA BURCU

2005 in yaz aylarından, özellikle Temmuz ayından sonra Boğa burcuna uğrayan Mars sayesinde, cesaretinizi ve cazibenizi tekrar keşfetmiştiniz. Ekim başında Aralık ortalarına kadar, negatif seyre ve istekleriniz ve öfkelerinizi bastırmak zorunda kalmanıza karşın hala Temmuz dan beri hissettiğiniz tazelik ve cesur hareketliliğinizi devam ettiriyorsunuz. Yine Temmuz sonunda Satürn ün Aslan burcunda konaklamış olmasından kaynaklı etkiyle aile efradında yoğun sorunlar baş göstermişti. Sorumluluk duygusunun, enerjinizin büyük bir kısmını emmiş olması, serbestinizin ve yaşam alanınızın kısıtlandığını düşünmüş olmanız da oldukça doğal…Ama yine de bununla birlikte diğer yandan iyimser tarafınızın da daha da baskın çıkıyor olması hayırlı bir gelişme olarak değerlendirilmeli. 21 Aralıktan sonra kişisel gelişim açısından son derece verimli bir döneme giriyorsunuz. Güneş,Oğlak burcuna girdiğinde ve özellikle 2006’nın ilk 20 günü boyunca siz Boğalar karşılaşacağınız fırsat zenginlikleri ve eğitimle ilgili konulara da oldukça heves duyacağınız bir dönemi başlatmış olacaksınız. Özellikle daha evvelinden planını ve programlarını yaptığınız ancak bir türlü fırsat bulamadığınız özellikle öğrenmek ve mesafe kat etmek adına atacağınız her adım size orta ve uzun vade de müthiş kazançlar sağlayacak. Yukarıda söz ettiğimiz Mars gezegeni ve bu gezegenin size yansıttığı güç veren enerji Şubat 20 sine dek devam edecek bu tarihten sonra gelirinizde gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Bununla birlikte kısmetleriniz yüklü ve sevindirici bir şekilde kapınızı çalacak. Yeni yılın baharından yaz ortalarına kadar iletişim trafiğiniz oldukça yoğun bir hal alacak. Buna kolaylıkla –özellikle yakın çevrelere – yapacağınız sık seyahatleri de eklememiz doğru olacak ve Boğalara iyi haber; “ Bu yıl dirençli ve şanslı bir yıl yakalayacaksınız!”
BOĞA ERKEĞİà Girişimci tarafları bu aralar oldukça kuvvetli seyredecek olan Boğa erkekleri aile büyüklerinden özellikle baba veya amca gibi aile büyüğü erkeklerden güç ve finansal destek elde edecekler. Bu bağlamda büyüklerinizin karşısında değil ama onların yanlarında olduğunuzu açık bir şekilde belli etmeniz gerekecek bu sayede hem deneyimlerinden hem de maddi desteklerinden istifade edebilecek fırsatı yakalayacaksınız. Bununla birlikte ve almak,yaşantınızı düzene sokmak ve evlilik birliği konusunda yoğun düşüncelere kapılıp bunları gerçekleştirme yoluna çıkacaksınız. Kariyeriniz ve girişimciliğiniz konu edilirse 2006 yılı sizin yılınız olacak.
BOĞA KADINIà Boğa erkeklerinde olduğu gibi ve kadınları için Venüs gezegeninin etkisiyle de evlilik teklifleriyle çok sık karşılaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş yaşantınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak bu yıl başında ve ortalarına dek çok kolay olacak. Yalnız bunun için, kendinizi yeterli hissetmediğiniz alanlarda iyileştirmeye ve kişisel gelişiminize daha fazla zaman ve efor sarf etmelisiniz. Arkadaş toplantılarınız ve samimi dostluklara zaman ayırmaya başladığınızda özellikle hemcinslerinizle- fikir ve hareket birliktelikleri de uzun süredir eksikliğinizi duyumsadığınız boşlukları dolduracak. Diğer yandan ailenize de ayırdığınız zaman size manevi huzur sağlayacak başka bir anahtar…
İŞ VE PARAà Aile büyüklerinden ve otoriteden kaynak bulan kısıtlayıcı etkileri yumuşatmaya çalışmalısınız. Bu yıl başından itibaren, kariyerinizde oldukça olumu ve özgün bir sıçrayış gerçekleştirme şansınız doğacak. Serbest çalışanlar ve özel sektördekiler, üzerinde çalıştıkları ürünler ve projeler için talebin nereden ve ne nitelikte geldiği sorularını kendilerine sormalılar. Buna müteakip güçlü maddi kazançlar elde edecekler. Team –work
( ekip çalışması) hem maddi hem de manevi yükselme getirecek. Terfi etmeniz hayal olmaktan çıkacak…
AŞKà Zaten evli olan Boğalar eşleriyle bir hareket edip ev almak yada birlikte bir işin başına geçmeyi arzu edip, planlarını bu yöne kaydırmaları mümkün. Böylesi bir atak, birbirlerine besledikleri aşkı güçlendirecek. Bekar Boğalar yakınlarının protestolarına karşın duydukları güçlü aşk hislerinden dolayı evlenip yuva kurmaya yönelecekler ve bunu başaracaklar. Gizli kapaklı evlilik planlarınızı tamamıyla aklınızdan çıkarmalı bunu olabildiğince aleni bir şekilde gerçekleştirmelisiniz.
SAĞLIKà Kilolu Boğalar için, disiplinli ve harfiyen uygulanmaya konmuş bir diyet programı onların yüzünü güldürecek. Kendi sağlıkları oldukça iyi görünmekte.Ancak aile büyüklerinin yada yaşlı akrabaların bakımlarını üstlenmek durumunda kalabilirler.Bu yakınlarıyla ilgili uzun sürecek tedaviler söz konusu olabilir. Boğalar güçlü ve sağlıklı beden yapılarından dolayı hastalıklara pek meyilli bir portre çizmeseler de kış mevsiminin ve onun getirdiği sorunlara karşı tedbirlerini almalılar.
ŞANLI TARİHLER à Mars gezegeninin 2005 yılı yazından bu yana aldığınız etkilerinden dolayı yeni yıla oldukça güçlü ve zinde girecek fırsatınız bulunmakta. 2006 yılının ilk iki ayı boyunca cesur girişimlerde bulunabilir ve başarı çıtanızı oldukça yükseltme şansına sahipsiniz. Koç burcunun ikinci onluk dönemi ve mayıs ayının ilk 10 günü arası sevindirici haberleriniz ardı ardına gelecektir. Fiziksel çekiciliğiniz bu dönemde ön planda olacak ve bol para kazançlarının akışını sağlayacaksınız.
RİSKLİ TARİHLER à 2006 yılının Mart ayının ilk on günü balık burcunun yoğun zamanında kariyerinize leke getirecek polemiklerden uzak durmalısınız. Bu sayede hayal kırıklıklarının da önünü kesmiş olacaksınız. Haziran ayının son 20 günü evinizde büyük sarfiyat gerektirecek kazalar yaşama riskiniz görülüyor. Özellikle elektrikli cihazlar ile ilgili ihmalkarlıklar yangın riskini düşündürüyor. Ailenizle ilgili şeyleri bir sır olarak tutup dışarısıyla paylaşmamanız tam yerinde olur!

Diğer Burçlarla İlişkisi
Boga ve Koç
Boga insani ise Koç'un firtinali hayatinda sakin bir liman gibidir. Koç mücadeleci yapisi ile zorluklarin üstesinden gelse de bazen yorulur. Sizin sakinlestirici ses tonunuz ve yumusak oksayislariniz ona iyi gelecektir.


Boga ve Boga

Boga burçlari çok sadiktir ve asklari ömür boyu sürebilir. Sahiplenicidirler ve ayni sekilde güvenebilecekleri bir ese çok deger verirler. Bu iliskide aldatma olmayacak ve birbirinize çok saygi duyacaksiniz.



Boga ve Ikizler
Boga'dan sonra gelen Ikizler ise onun eksiklerini tamamlar. Ikizler burcu, sizin karar verirken çok uzun zaman düsündügünüzü ve bu yüzden önünüze çikan firsatlari kaçirdiginizi, fazla tedbirli oldugunuz için de hayallerinizi gerçeklesemediginizi bilir.

Boga ve Yengeç
Bir Boga olarak, Yengeç sevgilinizle bahçenizde yetistirdiginiz yesillik ve çiçeklerden toplamak istersiniz. Yengeç insani ise sevgisini birbirinden lezzetli yemekler pisirerek gösterecektir. Ikinizde bu durumdan mutlu olursunuz.

Boga ve Aslan

Aslan ile benzer yönleriniz çoktur. Ikinizde sik bir restoranda yemek yemek, ilginç partilere, kültürel aktivitelere katilmak, güzel bir eve sahip olmak gibi hayatin ince, güzel, seçkin seylerinden zevk alirsiniz.


Boga ve Basak
Eger bir Basak burcuna ilgi duyuyorsaniz ona siki sarilin. Ikinizde benzer seyler isteyen toprak burçlarisiniz. Birlikte çaliskan, üretken bir hayatiniz, bankada yeterli paraniz, kültürel aktivitelere ayiracak zamaniniz olur.

Boga ve Terazi

Bir Terazi'ye asik oldunuzsa onu ne kadar çok konusmayi sevdiginizi anlamissinizdir. Her konuda tartismak, fikir alisverisinde bulunmak ister. Mantikli, sagduyulu Boga ise Terazi'nin baslattigi bu fikir tartismalarini lüzumsuz bulur.



Boga ve Akrep

Boga ile Akrep beraberligi çok güçlü bir karisimdir. Ikinizin de güçlü arzulari, fikirleri var ve çok kararlisiniz. Hiç bir seyi hafife almazsiniz. Akrep sevgilinizin ilk tanistiginiz an ne kadar etkileyici oldugunu fark etmissinizdir.


Boga ve Yay

Yay burcuna asik olduysaniz bu beraberligin çok tatli ve kolay olacagini zannetmeyin. Boga burcu olarak doganiza aykiri ama bu konuda yapmaniz gereken çok is var.

Boga iyi kazanan biri oldugu için Yay'in bu istegini ve harcamalarini karsilayabilir.


Boga ve Oglak

Boga ile Oglak mutlu olabilir mi acaba? Hem de çok! Ikinizde toprak elementi oldugunuz için sadece sezgilerinizle bile birbirinizi anlayabilirsiniz.
Oglak size ilham verecek ve örnek olacaktir. Hirsli oglak vadide dolasmakla tatmin olmaz, daglarin en tepesine tirmanmalidir.


Boga ve Kova
Kova dogustan asi ruhludur ve aliskanliklara karsi çikar.Siz toplum disinda kalmak istemez ve toplum tarafindan onaylanmak istersiniz., bu ise Kova'nin umurunda bile degildir. Kova'nin görevi süre gelen düzenleri daha iyisi ve yenisi ile degistirmektir.

Boga ve Balik

Balik burcu Boga için bir çok sebepten çok iyi bir es olabilir. Balik sevgiliniz hassas, romantik, ince ruhlu ve fedakardir. Balik sizi sinemaya, konsere, sergiye ve diger kültürel faaliyetlere götürecektir