Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #3
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER BURCU 2006 YORUMUseparator
ikizler

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun ilk onluk döneminde doğmuş olanlar, pratik düşünme ve hürriyetleri temsil eden Uranüs gezegeninden sert etkiler alıyor. Son onluk dönemde doğanlar ise Plüton gezegeninden aldıkları dönüştürücü enerjiden dolayı temelden gerçekleştirmeyi istedikleri değişimlerini tamamlayacaklar. Jüpiter gezegeni 2005 yılı içerisinde İkizler burcuna yönlendirdiği pozitif akışlar sayesinde İkizler burcunun yaşamlarını oldukça kolaylaştıracak şanslar sunmuştu. Ve dost burçları Aslan da ki Satürn sayesinde de yumuşak bir disiplin yansıması sayesinde hem ajandalarını kolaylıkla organize edebildiler hem de iradelerini sorgulayıp güçlendirdiler. Diğer yandan içsel dünyalarında önemli bir konuma gelmiş Mars sayesinde hem incitici duygulara hem de hassas yapılarından dolayı alınganlık ve kırılganlıklara maruz kaldılar. Tüm bunların etkileri yumuşak bir geçişle daha arzu edilebilir bir hal gelecek ve sertliklerden de oldukça uzak bir mesafeye doğru yol alacaklar.Aralık ayının son 20 gününden başlayarak Kova burcunun yerini Balık burcuna bıraktığı son günlere yani 19 Şubat a kadar hiç olmadıkları kadar sabır göstermeye ve sakin bir duruşla bu dönemi atlatması gerekecek İkizler burcu insanının…Yemekleri geçiştirmeyi, az ve kötü uykuyu bununla birlikte gereksiz iş stresini üzerinizden atmanız çok önemli. Balık etkisinin de yoğun görüldüğü Şubat ayının 3. haftasından itibaren sessiz kalmış olmanız ve sabırlı davranmış olmanızın mükafatlarını görmeye başlayacaksınız. İdame ettirdiğiniz işleriniz ve yeni teşebbüsler konusunda oldukça parlak bir döneme girip işlerinizi hiç denk gelmediğiniz kadar akışkan ve olumlu sürdürme potansiyelinizi ortaya çıkaracaksınız. Önemli kararlarınızı uygulayacağınız son zaman dilimi olarak, 1 Mart tarihini öngörmelisiniz. Bu tarihte hareket edemeyecek olduğunuzu hissettiğiniz de karar aşamalarını Mart ın Koç burcunun etkilerini almaya başladığı zamana yani 24 Mart ve sonrasına aktarmanız yararınıza olacaktır. İkizler için 2006 mesajı; “Yeni insanlar….yeni yerler…”
İKİZLER ERKEĞİà Bu yıl, evli olan İkizler erkekleri, ailelerinin genişlemeye başladığını görecekler.Ya baba olma yolunda hareket etmekteler ya da oldular bile…Bekar erkekler için evlilik müessesesi adına bu yılı da bekar geçirmeleri salık verilebilir. Gittikçe idealize olduğunuz iş yaşantınız evlilik müessesesi için zaman ayıramama durumunu hissettirecektir. Yetersiz hissettiğiniz alanlarda ve gelişiminizi ön planda tutup öğrenmeye açık yapınız sayesinde eksiklik ve yetersizlikleri telafi edeceğiniz bir dönemin başladığını bilmeniz çok yerinde olur. Aile çevreniz ve yakın dostlarınız bilgi ve deneyim konusunda sizi aydınlatacak kişiler ile diyalog fırsatı yaratacaklar.
İKİZLER KADINIà İkizler kadını, özellikle bir yuva kurmuş olanlar anne baba evleri ve eşleriyle yaşadıkları evleri arasında yoğun bir trafik yaşayacaklar…İkizle erkeğinde olduğu gibi onlarda ya evliliklerinin meyvesiyle haşir neşirler ve diğerleri de anne adayları olarak 2006 yı karşılamaya hazırlanıyorlar. Bir güç kaynağı olan İkizler kadını yoğun tempolarından şikayet edeceğe benzemiyorlar. Bekar ya da evli ikizler kadını, kariyerleri, evlilikleri veya ilişkileri ve bununla birlikte işlerinin yoğun trafiğinden şikayetçi görünmüyorlar. Yeni yılı karşılamalarına ramak kalan şu günlerde, bedenleri ve dış görünüşleri ile ilgili bir değişimi uygulamaya koymak, yeniliklerle donanmaları için harika bir fırsat...
İŞ VE PARAà Yukarıda da söz ettiğimiz üzere, iş yaşantınız oldukça yüksek bir tempoyla seyretmeye devam edecek. Şimdiye kadar su yüzüne çıkarmadığınız beceri ve parlak fikirleri ortaya çıkartacağınız en uygun zaman içerisindesiniz. Özellikle çalıştığınız, sizden üst ve astlarınız ile ilişki ve diyaloglarınızı gizli tutmaktan sakınmalısınız. Hedeflerinize bu kadar yaklaşmışken, doğruluk payı olmayan ve dedikodudan öteye geçemeyecek spekülatif hareketlerin tek amacının yıldızınızın yükseldiğini görenlerin kıskanç tavırlarından ibaret olduğunu unutmamalısınız!
AŞKà2005 yılında başlayan ve yeni yılda da sürdürmeye devam edeceğiniz ilişkinizin oldukça mesafe kat ettiğine şahit olacak ve belki de buna şaşıracaksınız. İlişkinizin bir resmiyet kazanması yada yeniden adlandırılması konusunu ciddi bir şekilde düşüneceksiniz. Özellikle daha sığ olan paylaşımlarınızın derinleştiğini ve renklendiğini göreceksiniz. Dost davetleri,toplantılar ve yoğun sosyal yaşam içerisinde ikili ilişkinize de daha fazla zaman harcamanız gerektiği konusunda hem fikir olacak ve yeni pratik çözüm alış verişlerinde bulunacaksınız. Tek başınaysanız, sağlık ve güzellik işiyle uğraşan bir partner adayıyla yolunuz kesişecek.
SAĞLIKà Beslenme alışkanlıklarınızda bariz bir değişim söz konusu. Bu düzensizlik yada lezzet değişikliği olarak adlandırabileceğimiz durum, hoşunuza gitmeyecek kilo problemlerini tetikleme riskine sahip. İdrar yolları, boyun ve çevresi iltihap ve enfeksiyonlarına karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir. Ciddi bir sağlık problemi görünmese de özellikle enfeksiyon ve üşütmelere karşı dinlenme ve uykuya göstereceğiniz özen sıkıntılarınızın önüne geçecektir.
ŞANSLI TARİHLER à Mart ayının ilk on günü olan Balık burcunun yoğun döneminden Koç burcunun ilk on günü arasını şanslı döneminiz olarak belirleyebiliriz. Özellikle dikkat dağınıklığına yol açan konudan konuya, olaydan olaya koşuşturmanızın durulduğu ve konsantrasyon hakimiyetinizin maksimumda olduğu bir dönem. Şanslı döneminiz arada uzun mesafelerin olduğu kaynaklardan gelecektir. Haziran sonu ve Yengeç döneminden çıktığımız 21 temmuz a kadar birbiri ardına kısmetler ve sağlıklı ilişkilerin kapısını aralatacak.
RİSKLİ TARİHLER à2005 Aralık ayı boyunca, karışıklıklar yüzünden önemli kararlar almamalısınız. Resmi evrak ve yetkililerle ilgili karışıklıklardan 20 Şubat a kadar kaçınmalısınız. İçsel gerginliğinizin, sosyal platformlarda ve özellikle iş yerinizde sizi riske atmasının önüne geçmelisiniz. Bu dönemi de 10 nisan ve mayıs ayının ilk haftasına kadar sınırlayabiliriz. Eviniz için sarf edeceğiniz para miktarını iyi düşünüp tartmalısınız.

Ikizler ve Koç

Hava burcu Ikizler, ateş burcu Koç'un atesini alevlendirecektir. Uyumlu demek bu iliskiyi tanimlamak için yetersiz kalacaktir. Sevgili Ikizler siz Koç'un enerjik, tutkulu ve coskulu karakterine tutulmus olmalisiniz.


Ikizler ve Boga

Bu iliski zit karakterlerin çekimi olacaktir. Birbirini izleyen burçlar genelde çok farkli olup birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Ikizler zeki, hazir cevap, entelektüel ve burçlarin en hizlisidir.boğa ise onun tam aksine sahiptir.



Ikizler ve Ikizler

Iki Ikizler ayni evde iken basdöndürücü bir hizla sürekli ileriye dogru giden bir hayatiniz olacaktir. Ikinizde çok dolusunuz ve zamaniniz yok. Gece yarisi bir klüpte ya da sabah sekizde onun ofisinde bulusabilirsiniz.


Ikizler ve Yengeç

Ilk bakista Ikizler ve Yengeç burçlari bir araya gelemeyecek kadar farkli gözükseler de, biraz çaba ile harika bir beraberlik olabilir. Siz hava elementisiniz ve sevgiliniz Yengeç ise su elementidir, bu ikili çok iyi bir karisim olusturabilir.


Ikizler ve Aslan

Aslan burcu hayati büyük ölçekle yasamayi sever. Onun hayati sampanya, havyar, çiçekler, resmi davetler ve törenlerle doludur. Ikizler insani ise özgürce, kisitlanmadan yasamayi sever. Gene de hava ve ateş karisimi iyidir.



Ikizler ve Basak

Hasat zamani dogan Basak üretken ve çaliskandir, onun bu özelliklerine hayransinizdir. Ikizler'in daha iyi organize olmasi ile bu birliktelik yürüyebilir.

Bu Basak'in en becerikli oldugu konulardan biridir, size konuda yardimci olup hayatinizi düzene sokabilir.

Ikizler ve Terazi

Bu beraberlik çok hos olacaktir. Ikizler ve Terazi birbirlerinin ihtiyaçlarini dogal olarak karsilar. Terazi, kültürlü, entellektüel, terbiyeli, nazik, zarif, adil, iyimser ve mutlu bir insandir. Bu özelliklerinden dolayi da bulundugu ortama nese katar



Ikizler ve Akrep

Aydinlik ve havai Ikizler ile karanlik ve gizemli Akrep biraraya gelebilir mi? Tabii ki ama bu hiç bir zaman klasik bir iliski olmayacaktir.Önce farkliliklara bakalim, daha sonra ise sizi birbirinize çeken özelliklere.Akrep, Ikizler gibi konuskan degildir.





Ikizler ve Yay

sizi büyük ihtimalle Yay'in zeki, merakli, kafa yapisi ve sorulari bastan çikardi. Onun zekasi sizi miknatis gibi çekmis olmali. Yay ateş siz ise hava elementisiniz, atesle havanin birlikteligi harika olacaktir.



Ikizler ve Oglak
Oglak insani snobtur, burnu havadadir, Ikizler her seviyeden insanla iliski kurar ve her zaman demokratiktir. Oglak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oglak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik tasidiginiz için esneksinizdir


İkizler ve Kova
Asi ruhlu, cesur, toplumun kurallarina degil, kalbinden gelen sese baglidir. Kova'nin soguk ve ilgisiz görüntüsü onu daha cazip kilar. Ikizler de oldukça karizmatiktir, Kova'dan farkli olarak da hemen herkesle flört eder.



İkizler ve Balık
Ikizler ve Balik birçok yönden zittir, fakat zit kutuplar her zaman birbirini çeker. Bu iliskinin bir çok inis ve çikisi olacaktir, sonuç ise size baglidir.Balik derinden sever ve baglanir, siz ise fazla derine inmeden iliskinizi yasarsiniz.