Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
BAŞAK BURCU 2006 YORUMUseparator
basak2

BAŞAK BURCU

Belirli bir süredir yaşadıkları değişikliklerden dolayı sabit bir biçimde durmayı unutmuş Başaklar 2006 ile birlikte rahata erecekler. Sabit bir biçimde durmayı neredeyse unutmuş başaklar yerleşik bir düzene geçmenin sevincini yaşayacaklar. 10 eylül -20 eylül arası doğmuş olan Başaklar Uranüs ün ani değişimler ve hürriyet merakı ve arayışı gibi tetikleyici unsurlarından ötürü evlilikleri, iş ortaklıkları konusunda düşüncelerini değiştirip yaşamlarını daha durulmadan tekrar alt üst edebilme riskini de taşımaktalar. Bu ve bunun gibi birliktelikler için tüm 2006 Mart ayı boyunca dikkat etmeleri ve özen göstermeleri salık verilir. Başakların yakın aile ve dost çevresi içerisinde geçtiğimiz aylarda yaşanan sağlık problemlerinden ötürü yıpranmış sinirleri ve duygu durumları yeni yılla birlikte düzelecek ve kendilerini daha iyi hissedecekleri bir döneme girecekler. Geçen zamanın tüm çetinliğine karşın, kılı kırk yaran titizlik ve mükemmeliyetçi Başaklar, üzerilerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmenin rahatlığı ve onurunu da duyacaklar. Özellikle belirli gruplar yada aile üyeleriyle birliktelerken fikirleri kabul görecek ve sorgulamaktan uzak, hiç düşünmeksizin uygulamaya konulacaklar. Tutumluluk veya doğru yatırım yapabilme yeteneği ve sağ duyusuna sahip Başaklar bu yıl içeri,sinde özellikle yaz sezonu sonunda bir ikinci ev- doğayla iç içe olacakları bir gayri menkul yatırımı yapabilirler. Hazır paraları olan Başaklar da yine bir gayri menkul yatırımına yönlenebilirler. 2006 Şubat sonuna kadar yolculuk trafikleri de yoğun olan Başaklar bu yolculukları da alım-satım üzerine yapacaklardır. Risk almaya meyilli,mantıklı ve meraklı hareket eden Başaklar bu yıl zevklerini ön plana çıkartıp, yaşamdan tat almaya yönelik öğrenme gereksinimlerini karşılamak adına kurslara veya toplantılara katılabilirler. Başaklar 2006 yılında hiç olmadıkları kadar sır tutmaya ve insanları, özellikle aile fertlerinden birilerinin sırlarını dinlemek durumunda olacaklar. Ancak bu sırların içeriği bir çok norma ters düşer nitelikte olabilir. Böyle bir durumda sırdaşlıktan öte bir önüne geçme,uyarma ve engelleme gibi bir eylem çok daha yerinde olacaktır. Başaklara 2006 yılı mesajı; “ Kurallara itaat etmelisiniz!”
BAŞAK ERKEĞİà Enerjinizi oldukça çabuk tüketen bir iş temponuz var. Bunun üzerine kardeşler ve çocuklarınızın da sorumluluklarını eklemiş görünüyorsunuz. Tüm bunların eşliğinde geçen yıl kazanmış olduğunuz maddi rahatlığın keyfine de bakamıyorsunuz. Rahat ve huzur ortamı olarak bellediğiniz eviniz de zaman geçirmek ve sizi sevenlerle birlikte olmayı denemelisiniz. Askerlik görevini yerine getirmemiş olan Başak erkekleri bu yıl askere gidebilirler.
BAŞAK KADINIà Özgürlüklerine düşkün ama diğer yandan da gelenekçi bir tavır sergileyen Başak kadınları bu yıl orta yolu bulacak görünüyorlar. Arzu ettikleri parayı kazanmaya başladıklarından kendi evlerine çıkıp yalnız yaşamayı düşünecekler ve bu istediklerini de ailelerinin desteği ile sağlayacaklar. Hem fizik gücünüz hem de cazibeniz bu olumluluklarla artacak.
İŞ VE PARAà değişken iş ortamınız yerleşik düzene kavuşuyor ve bununla birlikte değişken para kazancınızda yerine oturacak. Satın almayı planladığınız gayri menkul için araştırmalar yapmanız paranızı gereksiz yere sarf etmemenizi sağlayacak. İş tekliflerine açık görünmüyorsunuz ama 2006 Şubatı teklifler alacağınız bir dönem. Çalışma temponuz ve kazancınız birbirine doğru orantılı.
AŞKà Yaşamlarını birleştirmiş olan çiftler her geçen gün daha da sosyalleşip yeni çevreler ediniyorlar. Bekar Başaklar ise aradıkları doğru kişiyi bulmakta zorluk çekmeyecekler. İş ortamında aşk hareketliliği titiz ve tedbirli Başaklara panik yaşatabilir. Ancak kendilerini yatıştırmakta yarar var çünkü doğru insan olma ihtimalleri oldukça fazla, bugün iş arkadaşı yarın eş olamaz diye bir kural yok!
SAĞLIKà Sağlık hayatınızda sorunlu bir durum görülmüyor. Aldığınız ilaçlar ve yiyeceklerin tazeliğine dikkat etmekte yarar var. Şeker hastalığı ve damar sorunları olan Başaklar perhiz yapmaları gerekiyorsa bunu es geçmemeliler. Kan şekeri ve yağ ölçümlerini de aksatmamakta yarar var. Kendinizi aşırı yormayın ve stresten uzak durun.
ŞANSLI TARİHLERà 24 Mayıs- 21 Haziran 2006 tarihleri arasında orada burada dağılmış olan alacaklarınızı toparladığınız bir döneme denk gelecek. Daha önce iletişim kurmadığınız şirket ve firmalardan performansınızdan dolayı çeşitli teklifler alacaksınız. Her hangi bir sebepten dolayı ipotekli mülk yada akışı durdurulmuş para sıkıntılarınızı sürpriz bir şekilde çözeceksiniz. Bu gelişme sizi yeni girişimlere sevk edecek, planlı hareket etmelisiniz.
RİSKLİ TARİHLERà 5 Ocak -8 Şubat arası yatırımlar için ideal bir zaman teşkil etmiyor. Kazanacağım fikrinde dahi olsanız bunun tam tersiyle karşılaşma durumunuz daha bariz. 18 Şubat- 17 Mayıs 2006 tarihleri arasında kariyeriniz ve toplumda ki saygınlığınıza gölge düşürecek dedikodulara izin vermemelisiniz. Son olarak 7-23 Temmuz tarihleri arasında yasaların onaylamayacağı iş ve konulardan özenle kaçınmalısınız.


Basak ve Koç

Koç insani heyecan verici bir sevgilidir. Siz toprak elementisiniz, sevgiliniz Koç ise ateş . Bu ikisi klasik anlamda uyumlu sayilmasa da birbirlerinin eksiklerini tamamladiklari için anlasan bir çift sayilir.




Basak ve Boga

eger bir Boga'ya asik oldunuzsa ona siki sarilin! Bu büyülü bir beraberlik olacaktir. Içgüdüsel olarak birbirinizin ihtiyaçlarini anliyor ve güven duygusu veriyorsunuz. Ikinizde toprak burcusunuz.



Basak ve Ikizler

Ikinizde tarafsiz ve dogruyu arayan Merkür tarafindan yönetilmektesiniz. O kadar çok ortak yönünüz var ki, benzerlikleriniz fazla bile gelebilir! Günesleriniz birbirilerine 90º dik açi yaptigi için iliskiniz mücadele ile dolu olacaktir. Çaba göstermeye hazir olun ve bilin ki ise yarayacaktir


Başak ve Yengeç

Su elementi Yengeç ile toprak elementi Başak insanının beraberliği çok "doyurucu" olacaktır. Su toprağı besler ve doğurgan hale getirir. Yengeç burcu ile anlaşamadığınız konular olsa da eninde sonunda birbirinize dönersiniz.


Basak ve Aslan

Siz ve Aslan burcu, bundan daha farkli olamazdiniz. Bu iliski için umut var mi? Var belki ama iliskinizin uzun vadede yürüyebilmesi için ikinizde emek harcamasi gerekiyor.Her iliski alma ve verme üzerine kuruludur.




Basak ve Basak

Iki Basak burcu bir arada mutlu olabilir mi? Eger bazi sorunlu bölgeleri asabilirseniz evet. En azindan birbirinizi iyi anlarsiniz. Simdi iliskinizin iyi ve kötü yönlerini inceleyelim.Ikinizde hayat hakkinda gerçekçi ve pratiksiniz. Terazi ise çalisirken bile kendini disarida eglenirken bulur



Basak ve Akrep

Hepimiz sevdiklerimizden çok sey ögreniriz. Akrep burcunun size ögretecek çok seyi var. Basak ve Akrep burcu birlikteligi çok gizemli olabilir. Farkli Akrep'leri taniyorsaniz, hepsinin farkli özellikleri oldugunu ve size farkli seyler verdiklerini biliyorsunuzdur.



Başak ve Yay

İkiniz de çok bağımsız olduğunuz için birinizi bile uzun süre bu ilişkide tutmak zor olacaktır. Tam biriniz yola gelirken diğeri huzursuz olmaya başlayacaktır. Bağımsız ruhlu Başak için özgürlüğüne düşkün Yay aslında çok uygundur.



Basak ve Oglak

Oglak burcu sizin için harika bir sevgili olacaktir. Oglak insani da sizin gibi toprak elementi oldugu için deger yargilariniz ve kariyer hedefleriniz birbirine benzemektedir. Oglak burcu sizin 10 .evinizin yani kariyer evinizin yöneticisidir


Basak ve Kova

Eger bir Kova burcuna tutuldunuzsa, belki de bilinçaltiniz kendinden çok farkli bir kisilik tarafindan etkilenmek istemistir. Kova burcu tuhaf, farkli, merakli, geleneklere karsi, soguk, tarafsiz ve bazen de unutkandir.



Basak ve Balik

Bu beraberlik hem romantik hem pratik olacaktir. Ikinizde birbirinizin ihtiyaci olan seylere sahipsiniz. Birbirinden alti burç uzaklikta olan burçlar 180º yani zit açi yaparlar. Basak burcu ve Balik burcunda oldugu gibi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.