Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
OĞLAK BURCU 2006 YORUMU


OĞLAK BURCU

Oğlaklar, kendi gezegenleri olan Satürn den gelen baskıyı son iki yıldır karşıt burçları Yengeç ten alıyorlardı. Satürn enerjisi, disiplin eden kural koyan olmakla birlikte aynı zamanda iradeyi sağlamlaştırıcı en büyük etken olarak ta görülmektedir. Satürn ün bulunduğu konum neresi olursa olsun, bir haritada Satürn bulunduğu yerdeki enerjiyi toparlar, detaylardan arındırır ve bir takım sınırlama ve kısıtlama getirir. Sınırlanan alanı farkına vardığımızda biz de kendimizi engellenmiş ve çıkmaz içine girmiş olarak addederiz. Son iki yıldır var olagelen bu durum Oğlaklar açısından, ortaklıklar ve evliliklerde kendini gösteren kısıtlamalar olarak karşımıza çıktı. Bu burcun insanları, yaşamlarını kendi koydukları kurallar doğrultusunda ve kendi yaptıkları planlar – bu planlara başkalarını da dahil ederek- doğrultusunda yaşama taraftarıdırlar. Satürn burada etkisini ve ağırlığını göstermekte ve Oğlaklara birlikten kuvvet doğduğunu,beceri ve bilginin ancak paylaşıldığında bir işe yarayacağını gibi altın öğütleri empoze etti. Bilge Oğlaklar olgun ve deneyimleri sınırsız olan Oğlaklardır. Başarı yada iyiliğin ancak birlikte hareket etmek veya çalışmak ve karşılıklı alış verişten kaynaklandığını kendilerine düstur edinmişlerdir. Karmik olarak; geçmiş yaşamlarında edindikleri her türlü bilgiyi bu yaşamlarında da muhafaza etmektedirler ancak bunun ayrımında değildirler. Satürn ün enerjisi sayesinde bilinçaltlarında bir kıpırdama olur ve bir aydınlanma yaşarlar. Dolayısıyla 2006 yılın da bu olanağı kuvvetli bir şekilde hissedecek hale gelecekler Oğlak burcunda doğan kişiler. Cesaret ve cazibe 2006 18 şubat tarihine kadar destekleyecek bir şekilde yanınızda olacak. Bununla birlikte sosyal yaşamınızda canlanmalar, dost arkadaş çevrenizde genişlemelere şahit olacaksınız. 29 mart ta ki Güneş tutulmasıyla birlikte Oğlak burcunun ilk on gününde doğanlar ailelerinden kaynaklı sorunları geride bırakacaklar. 10 aralık 2005 itibarıyla projelerini uygulamaya koyacaklar ve yıl boyunca işlerinin yolunda gitmesinden dolaysı ferahlayacaklar. 2006 dan Oğlaklar için mesaj; “ Saklandığınız yerden çıkın ve harekete geçin!..”
OĞLAK ERKEĞİà Baskı veren olayların geriliminin geride kaldığını hisseden Oğlaklar, sosyal hayatlarına tam anlamıyla muhteşem bir dönüş yapacaklar. Hem doğaya dönüp doğanın nimetlerini şölenlerle kutlayacaklar hem de küçük müsabakalar ve oyunlarla sosyalleşebilecekler. Briç öğrenip, özel kulüplere üye olabilir bu sayede doğru insanlarla bir araya gelebilirler.
OĞLAKKADINIà Tuttuğunu koparmasını iyi bilen Oğlak kadınları iç alemlerinde hem fırtınalar yaşamakta hem de kendilerini yeniden keşfetmekteler. Bu sayede duygu ve düşüncelerini de yeni bir düzene koydular.Özel yaşamlarında evcimen yapıdan çıkacaklarını gösteren açılarla sosyal yaşantılarını yeniden canlandıracaklar. Parti ve davetlerde tüm şıklıklarıyla boy gösterecekler.
İŞ VE PARAà İşte akılcı olmalı ve fazla uğraşmadan sonuçlara gitmelisiniz. İsterseniz deneyimli ve bilgili biriyle ortaklık söz konusu olabilir. Söz konusu ortaklığın ucu eninde sonunda büyük para meblağlarına dokunacaktır. Bu yüzden akılcı hareket etmeniz gerekir. İş partneriniz sizinle birlikte hareket etmeye can atıyor. 2006 Ocak ayından itibaren para ile ilgili sorunlarınız ortadan kalkacak. Çeşitli, kısmetleriniz var. Bu devreden çok iyi yararlanmaya çalışmalısınız.

AŞKà Sevgiliniz varsa kendinizi bir düş aleminde bulacaksınız. Sevgiliniz yoksa ani bir ilişki kapınızı çalacak, yalnız bir daha düşünün karşınıza çıkan bu kişi hiçte yabancı gelmiyor size değil mi? Sizi epeyce heyecanlandıracak bu kişiden dolayı dedikodulara karşı hazırlıklı olmalısınız ancak kulaklarınızı yeri ve zamanı geldiğinde kapamasını biliyorsunuz nasılsa!
Bu arada, o sizi benimsemeye kalkışabilir, itirazınız yoksa ileride evlilik yapmanız işten bile değil.
SAĞLIKà Cinsel yollarla bulaşabilecek hastalıklara karşı en azami derecede temkinli olmanız salık verilir. Bunun dışında üşütme ve enfeksiyon gibi risklere karşıda tetikte olmalısınız. Ölçülü ve disiplinli olan oğlaklar, hastalanacaklarını anladıklarında, kendilerine özen gösterirlerse, hemen doktora ve ilaca başvurmaz, ağır hastalık nöbetleri geçirmezler.Somurtkan olduklarından fiziksel gerginlik yaşadıkları düşünülebilir.


ŞANSLI TARİHLERà Kendilerine bol şans getiren bir yıla kavuşan Oğlaklar ın başı dönebilir! Böyle bir sevinç dalgasına kapılmak aynı zamanda egonuza yenilmenin ve şansınızın azalmış olması anlamına da gelecektir. 5 Şubat 2oo6 da burcunuzda ki Venüs 1 mart a kadar aşk ve para konusunda şanslı olacağınız anlamına gelir. 25 Ekim den 18 Kasım a kadar iş birliktelikleri ve para tahsilatında ideal bir dönem olarak görünmekte.

RİSKLİ TARİHLERà29Mart ta gerçekleşecek Güneş tutulması aileniz ve eşinizle sizi kopup ayrılma konumuna getirebilir. Uzun süredir yaşadığınız problemleri Güneş tutulmasından önce halletme yoluna gitmek çok akıllıca bir iş olacaktır. 1 – 24 Ekim arası kariyerinizde gözü olanların yada titrinizi kıskananlarla sürtüşmeniz ve onların entrikalarına kurban olmamanız gerekiyor. Dikkatli olmalısınız!


Oğlak ve Koç

bir Koç burcuna aşık oldunuzsa sizi bayağı zor günler bekliyor demektir. İkiniz oldukça farklısınız ama gene de her şey mümkündür. Siz gelenekçisiniz, büyük organizasyon ve şirketlerde başarılı olursunuz. Oğlak, emir komuta zincirini iyi anlar ve uyum sağlar


Oğlak ve Boğa

eğer bir Boğa'ya tutuldunuzsa gerçek aşkı buldunuz demektir. İkiniz her yönden uyuşur ve tatmin olursunuz. Boğa burcu güvenilir, sağlam, pratik ve azimlidir. Onda bir eşte aradığınız tüm özellikler var. Siz evliliğe gerçekçi yaklaşırsınız ve kesinlikle eşinize güvenmek istersiniz.


Oğlak ve İkizler

Astrolojik olarak klasik bir uyum içinde sayılmazsınız. İkizler burcunun sizden daha fazla hareket ve heyecana ihtiyacı vardır. Hiç şüphesiz sizi İkizler insanına ilk çeken onun keskin zekası ve becerisi olmuştur. İkizler burcu ciddi Oğlak burcunu gevşetebilir, bu da çok hoşunuza gidecektir.


Oğlak ve Yengeç

Yengeç sevgiliniz sizden altı ay ara ile doğmuştur. Zıtlıklarınızla ya tam bir bütün olacaksınız, ya da hiç anlaşamayacaksınız. Kısacası bu ilişki ya kusursuz olacak ya da hiç yürümeyecektir. Sonuç ise sizin elinizdedir.


Oğlak ve Aslan

Bu ilişkinin astrolojik olarak uyumsuz olmasına rağmen başarılı olması için de bir çok neden vardır. Siz toprak elementisiniz, Aslan ise ateş. Toprak çoğu zaman ateşi söndürür. Yine de bu çifti yakından incelerseniz kişiliklerinin benzer olduğunu görürsünüz.


Oğlak ve Başak

Eğer kusursuz bir çift varsa onlar Oğlak ve Başaktır. en sonunda çok çalıştığınız için başınızın etini yemeyecek bir eş buldunuz. Başak burcu da aynı sizin gibi işkoliktir. İkinizde toprak elementi olduğunuz için temel konularda çok uyuşursunuz.


Oğlak ve Terazi

Bu ilişki astrolojide pek uyumlu sayılmaz. Burçlarınız birbiri ile sert açı yapmaktadır. Gene de ortak ilgi alanlarınızdan dolayı, çaba gösterirseniz başarılı olabilirsiniz.

Ayrıca doğum haritanızda birbiri ile uyumlu başka gezegenler olabilir. İkinizinde yoğun bir sosyal hayatı ve tonlarca enerjiniz var. Terazi burcu gezmeyi sizden daha çok sever.

Oğlak ve Akrep

Bu heyecan verici bir ilişki olacaktır. Siz bir ilişkiye sağduyu ve temel getirirsiniz. Akrep burcu sizin dengeli ve pratik yapınıza çekim duymuştur. Siz ise onun yoğun duygu ve tutkularına vurulmuşsunuzdur. Akrep burcunun su elementi ile sizin toprak elementiniz birleşince ikiniz içinde verimli bir ortam oluşur.


Oğlak ve Yay

Birbirinden sonra gelen burçların uyumu oldukça zordur. Genelde sonra gelen burç bir öncekinin eksiklerini tamamlar. Birçok yönden Yay burcu ile tamamen zıtsınız. Aranızdaki en büyük fark Jüpiter tarafından yönetilen Yay'ın aşırı iyimser olması ve Satürn tarafından yönetilen Oğlak burcunun ise fazla gerçekçi olmasıdır.




Oğlak ve Oğlak

Bu iki hırslı, pratik dağ keçisi birlikte gerçek aşkı bulabilir mi? Cevap büyük ihtimalle evet olacaktır. Bu ilişkideki tek sorun ikisinin de sürekli meşgul olmalarıdır. Ne yapıp edip cinsel hayatınıza zaman ayırmalısınız. Belki başta buna ihtiyaç olmayacaktır ama daha sonra ihmal etmemelisiniz.


Oğlak ve Kova

Zıt karakterler çoğu zaman birbirini çekse ve beraberlikleri sürse de sizin durumunuzda farklılıklar daha fazladır. Bu ilişkinin sonucu ne gördüğünüze ve ne aldığınıza bağlı olacaktır. Kova burcunun isyankarlığı sizi çekiyor mu yoksa sinirinizi mi bozuyor. Bu özellik başta sizi heyecanlandırsa da siz aslında gelenekçisinizdir.


Oğlak ve Balık

Toprak elementi Oğlak ile su elementi Balığın harika bir ilişkisi olabilir. Balık burcunu yakalayın, hemen farkına varmasanız da zamanla fark edeceğiniz değerli özellikleri vardır. siz mantık insanısınız, gerçeklere dayanan, sağduyulu fikirleriniz vardır. Balık insanı ise en azından görünüşte hayal ve duygulardan ibarettir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 16 Aralık 2015 22:44