Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #3

*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #3
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
KOVA BURCU 2006 YORUMUseparator
kova2

KOVA BURCU

Tüm burçlar içerisinde sayabileceğimiz en özgün, en özgür en çılgın ve en dahi burç Kova burcudur. Bu “en” ler e karşın sabit bakış açılarından dolayı yaşamlarını sınırlayanlar da onlardır. Özgün fikirleri ve kıvrak zekalarıyla her an için şaşırtıcı bir profil çizerler. Hayal ve hülyaların yöneticisi Neptün ün Kasım 1998 tarihinden beri konumlandığı Kova burcu, Neptün gezegeninden ruhlarını beslemelerine rağmen, aynı zamanda zihinlerini bulandırmakta, sinir sistemlerinin de bozulmasına yol açmaktadır. Bununla birlikte,
Neptün gezegeni, marjinal bir yaşam sürmekte olanlara ve sabit düşünce yapısında olanlara bir balans oluşturmak için de çaba harcıyor. Şayet insanlar dünya yaşam formatında öğrenmek ve deneyimlemek için mevcutlarsa,kovalar bu listenin en başında yer almalıdırlar. Kısaca, çok uzun bir süredir bu gezegen üstünde ki yaşam formundan hiç de memnun kalmamış olan Kovalar bu fedakarlığın ödülünü de almaya hak kazandılar. Kovalar 2006 yılı içerisinde yalnız ve yalnız bir parça sabır göstermek durumundalar. Akrep, Boğa ve Aslan burçlarının da içerisinde yer aldığı büyük karenin enerjisinden olumsuz etkilenseler de, derin ve sarsıcı olaylar yaşamayacaklar. Evlerinde ki aşırı masraf ve düzensizliği kendi haline bırakmaları yerinde olur. Satürn evlilik ve ortaklıklarınız üzerinde kısıtlamalar ve yasaklamalar getirse dahi olayların kendiliğinden hallolacağını aklınızdan çıkarmayın. Şayet dikkatinizi işiniz üzerine odaklarsanız, yukarıda bahsettiğimiz büyük karenin getireceği olası güçlüklerden bir şekilde sıyrılmış olursunuz. Eğer bazı yüksek beklentileriniz varsa, sabırlı olmaya çalışmalısınız. Venüs ün sizin burcunuza geçiş yapıyor olması daha renkli ve ılımlı bir yaşam sürecinin başlayacağının haberlerini veriyor. Bu sayede yaşamın pozitif yönlerini görecek ve gerginliğinizden kurtulma fırsatı bulacaksınız. Bu dönemde bazı yenilikleri hayata geçirmeyi arzulayabilirsiniz, bunun gerçekleşmesi hem plan aşamasında hem de uygulama aşamasında destek bulmalı ve paylaşıma açık olmalıdır. Diğer yandan bu zaman diliminde Yay burcundan geçmekte olan Güneş –çabalarınızın karşılığını kesinlikle alacağınızı bildiriyor. 2006 dan kovalara; “ İş de Önlenemez yükseliş !...”
KOVA ERKEĞİà Yaşamın sadece çalışmak olmadığının oldukça farkında olan Kovalar, gerçek dost ve düşmanlarını tanıyacak, insani yapılarına karşın herkesi eşit görmekten vazgeçecekler. Sizin için eski aşklar yerini yenilerine bıraktığı için bu sizi daha da heyecanlandırıyor ve bu arayış içerisinde sosyal çevreniz gittikçe genişliyor. Evli olanlar ve ortaklık kurmuş olanlar, eleştirilere açık olmalı ve ilişkilerini –dışarıdan korumalılar. Şubat ve Eylül aylarında girişimleriniz olacak ve çok sık yolculuklara çıkacaksınız. Bunun dışında öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeli ve çatışmalardan uzak durmanız gerekmekte. Aksayan planlar sizi üzebilir.
KOVA KADINIà Son derece, azimli ve gözü pek Kova kadınları bahar alışverişlerini Şubat sonunda ki indirimli satışlar döneminde yapmayı daha uygun görmeliler. Haziran ve Temmuz aylarında sizden yaşça büyük erkeklerden baskı ve eleştiri alabilirsiniz. Bu eleştiri yapıcı olmasıyla birlikte size istikrar sağlatacak, vizyonunuzu genişletecek ve disipline edecektir. Evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak ve değişimler için dışarıdan –ama arkadaş çevresinden fikirler ve tavsiyeler bombardımanına tutulabilirsiniz. En iyisi bahar aylarına kadar bu değişim planlarınızı askıya almanız yerinde olabilir. Ayın ilk on gününde doğan kadınlar evliliklerinde ciddi yapılanmalara gitme kararı alabilirler.
İŞ VE PARAà Çalışma hayatında eski ve baskılı sistem değiştiği için, aradığınız ve sizinde isteğiniz olan modern ve rahat tempoyu yakalıyorsunuz. Kovalar dışında değişime böylesi süratle uyabilen Zodyak ta böyle bir burç bulunmamakta. Bunun farkındasınız ve değişimin parayı da beraberinde getireceğinin bilincindesiniz. Parayla ilgili çok önemli değişimler Şubat 2006 da karşınıza çıkacak. Bu yıl arzu ettiğiniz yükselişi parayla birlikte elde ediyorsunuz. Aktif görev üstlenerek kariyerinizde çığır açıp finansal yüklerinizden kurtulabilirsiniz.
AŞKàEvliliği süren Kovalar, eşlerine besledikleri sadakati her defasında sergileyebiliyorlar.
Onlara sundukları değerli ve düşünceli armağanlara boğup aşk tazeliyor ve ilişkilerini monotonluktan kurtarıyorlar. Bekar ve kalbi henüz boş olanlar, 23 Aralık 2005 ten 12 Şubat 2006 ya kadar yeni bir aşk için hazırlıklı olmalılar. Çünkü sevgi ve aşkın gezegeni Venüs bu tarihler esnasında en uygun konumunda bulunuyor olacak. Elbet Sevgililer Günü de cabası…
SAĞLIKà Bünyeleri oldukça güçlü olan Kovaların sinir sistemleri onlara gerçek sıkıntı yaratır. Bunun en güzel ilacı tabi ki, stresten uzak olmak ve sinirlenmemeye gayret göstermek olacaktır. Dinginlik yakalayabilmek için anti-depresanlar ve alkole yönelim görülebilir. Doktor kontrolü altında olması kaydıyla bunları kullanmaları Kova insanlarına iyi gelebilir ancak bağımlılık riskini de kuvvetli bir şekilde barındırmaktadırlar. Bitkisel ilaçları da deneyebilirler.
ŞANSLI TARİHLERà 4 Mart -7 Nisan 2005 tarihleri arasında Venüs hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı oluştururken, 6-23 Mart tarihileri arasında Merkür ün olumsuz pozisyonunu da göz önünde tutmalısınız. Nisan sonlarından Mayıs ortasına 12 mayıs a kadar para akışınız da müthiş bir ferahlık yakalayacaksınız. Bu akışı akıllıca değerlendirmeniz salık verilir. Bununla birlikte sosyal yaşantınızda da yoğun bir hareketlilik bu döneme rastlamakta.
RİSKLİ TARİHLER à Bu yıl için risk taşıyan tarihler iki kısımdan oluşuyor. 6 Haziran -17 Temmuz arası özellikle ortaklıklar açısından riskli bir durumu işaret etmekte. Yeni anlaşmalarınızı ve imzaları Temmuz sonrasına bırakmanız yerinde bir hareket olacaktır. 27 Ekim -17 aralık 2006 tarihi içerisinde birçoklarını hayrete düşürecek bir yükseliş haberi alabilirsiniz. Ancak şimşekleri üzerinize çekeceksiniz, dikkat!



Kova ve Koç

Koç burcu zeki, hevesli ve yeni fikirlerle kaynamaktadır. Kova burcu için çok uygundur. Koç insanı yeni işler peşinde koşmaktan, hiç bir zaman üstünüze düşmeye vakit bulamayacaktır. Bu, sizin hoşunuza giden bir özelliktir.


Kova ve Boğa

Kova burcu ile anlaşmanız zor olacaktır. İkinizde sabit nitelik taşırsınız ve davranışlarınızı değiştirmezsiniz. Sadece inat bile bu ilişkiyi bitirmeye yeter.

Siz sevgi gösterilerinden hoşlanmazsınız, Boğa burcunun ise buna ihtiyacı vardır. Dokunmaktan ve dokunulmaktan çok zevk alır

Kova ve İkizler

Bu ışıltılı beraberlik daha iyi olamazdı herhalde! İkinizde entelektüel hava elementi olduğunuz için kitaplar, konular, seyahatler, şakalar, partiler, zengin bir sosyal hayat ve başka aktiviteler hayatınızdan eksik olmayacaktır. Aranızda öyle bir iletişim var ki, ikinizi de yoruyor.



Kova ve Yengeç

Duygusal su elementi Yengeç, akılcı, objektif, hava elementi Kova burcu ile gerçek aşkı bulabilir mi? Pek değil! Yengeç burcunun evde oturma merakı sizi daraltacaktır. Çocukları ile geçirdiği zamandan sonra ailesine zaman ayırır. Siz ise kendinizi dışlanmış hissedersiniz. Duyarlı olduğunuz konular tamamen farklıdır ama isterseniz ilişkiniz sürebilir.



Kova ve Aslan

Aslan burcu ile Kova burcu 180° yani karşıt açı yapmaktadır. Bu yüzden ya tam uyuşursunuz ya da birbirinizi gırtlayabilirsiniz. Arası olmayacaktır. Büyük ihtimalle Aslan insanı ile ideal bir çift olacaksınız. Hava elementi Kova ile ateş elementi Aslan'ın birlikteliği sonucu Aslan'ın ateşi alevlenecek, parlayacaktır.




Kova ve Başak

Başak burcu dakik ve düzenlidir, Kova burcu ise karmaşık bir ortamda kendini daha rahat hisseder. Kova insanı deha ve yaratıcılığı temsil eder. Yaratıcılıkta ise israf ve uyumsuzluk vardır. Bunu Başak burcunun kabullenmesi zordur.
Bu beraberliğin en zor tarafı ikinizin birden romantik ve tutkulu olmayışınızdır.



Kova ve Terazi

Bu benzer karakterlerin beraberliği çok heyecanlı olacaktır. İkinizde sosyal hayattan zevk aldığınız için birlikte gezersiniz ve evde yolunuzu gözleyen biri olmaz. Yoğun programınıza ayak uydurabilmek için evde olsanız bile dışarıdan hazır yemek alırsınız




Kova ve Akrep

Bu kolay bir ilişki olmayacaktır çünkü temelde çok farklısınızdır. Kova burcunun çok arkadaşı olmasına karşılık ilişkileri fazla derin değildir ve arada hep bir mesafe bırakır. Akrep burcu ise özel hayatına önem verir, az ve öz arkadaşı vardır ve birbirlerine derin bağlarla bağlıdırlar.



Kova ve Yay

Bu çok tatlı bir ilişkidir ve zamanla daha da iyi olacaktır. İkinizde hiç bir şeyin imkansız olmadığı, parlak ve idealist bir dünya görüşüne sahipsiniz. Siz Kova, toplumsal sorunlar, yeni teknoloji ve geleceğe ait planlarla ilgilenirsiniz. Yay sevgiliniz ise yüksek eğitime ilgi duyar.



Kova ve Oğlak

Doğum haritalarınızda su ve toprak elementleri varsa bu beraberliğin şansı olabilir. Burçlarınız birbirinden sonra geldiği için birbirinizden çok farklısınızdır. Kova burcu, Oğlak burcundan sonra gelir. Genelde sonra gelen burçlar öncekinin eksiklerini tamamlarlar.



Kova ve Kova

Bu ilişki iki özel insanın aşkla bir araya gelişidir. Başka bir Kova burcuna tutuldunuzsa onda kendinizi gördüğünüz için olabilir. Karşılıklı saygıya dayanan başarılı bir beraberliğiniz olacaktır.

Kova ve Balık

Birbirini izleyen burçlar birbirinden çok farklı olur ve sonradan gelen öncekinin eksiklerini tamamlar. Balık sizden sonra gelen ve eksiklerinizi tamamlayan bir burçtur. Balık burcunun sizden çok farklı olması sizi çekmiş olabilir. İlişkinin nasıl olacağı sizin elinizdedir