Arama


asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
21 Ekim 2006       Mesaj #4
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
TERAZİ BURCU:
Yedinci Burç. Kardinal, hava vs
(23 Eylülle 23 Ekim arası)

Bu burçta hava unsuruyla ön­cülük yeteneği birleşmiştir, onun için de Terazi kafaya yönelmiş, bil­gili, dengeli pozitif bir burçtur. Bu­na Venüs'ün yönetimi de katılınca burç uyum ve güzellik kazanır. Hava unsurunun etkisindeki Tera­zi Burcu insanı, her şeyden önce ortak saydığı kimseyle anlaşmayı arzular. Onun istediği dengeli bir ilişki ve barıştır.
Bu yüzden de siz hayatınızda barışı, huzuru, güzelliği ve ahen­gi istiyorsunuz. Büyük ihtimalle nispeten erken yaşta evlenirsiniz. Burcunuzun yöneticisi Venüs, ezi­yetli ve pis işlerden nefret etme­nize yol açıyor. Alçak gönüllü, sa­nat eğilimli, tertipli ve özenlisiniz. Sanatların çoğunu, tüm kültürel zevkleri ve eğlenceleri seviyorsu­nuz. En hoş ve zevkli dostlar bu burcun insanlarıdır.
Doğuştan barışçı, uzlaştırıcı, ara bulucusunuz. Çatışma ve an­laşmazlık ortamı içine düştüğü­nüz zaman tamamıyla mutsuz olursunuz. Adalet, uyum ister ve bunları her şeye tercih edersiniz. Dost ve tanıdıkların durumlarına ilgi gösteren birisiniz. Özellikle eşiniz ve iş ortağınız için merha­metli ve adilsiniz.
Terazi, tam denge duygusu getiren bir burçtur. Genellikle çe­kici, iyi, rahat, nazik, hoş bir insan olarak tanınıyor olmalısınız. Sanat ve müziğe yatkın, hatta o konular­da eğitilmiş olabilirsiniz. Nerede neşeli sosyal faaliyetler yer alıyor­sa siz de orada hazır olursunuz, iyi huyunuz ve neşeli bakış açınızdan ötürü sosyal başarıya ulaşanlar­dansınız. Eylül 23'le Ekim 2 ara­sında doğmuşsanız, Terazi etkisi, Ekim'inn başka günlerinde doğan­lara oranla daha güçlü olur. 2 Ekim'le 13 Ekim arasında doğan­lar, Kova Burcu'nu da okuyup bu genel bakış açılı, bilim seven, in-, sancı! burcun kendilerini nasıl et­kilediğine baksınlar. 13-23 Ekim arasında doğan Terazi burçtular, İkizler dekanat'lyla bileşik yapıya sahip, değişken zihin faaliyetleri olan insanlar oıurlar. Tabii Terazi'­nin diplomatik niteliklerine de sa­hi olarak...

ÖNCE ADALET

Burcunuzun simgesindeki te­raziden de anlaşılacağı gibi ada­let duygusu sizin en güçlü yanınızdır. Terazi insanının sık sık, "bu haksızlık", diye öne çıktığı görü­lür ve yaşamın haksızlıklarla dolu olduğunu pek kabul edemez; kolayca küser. Eğer bu tutumdan kendisini kurtarabilmişseniz son derece hoş ve cazibeli bir tipsiniz demek­tir. Terazi Burcu insanı kavga sev­mez ve araları açılanları da siya­setle bir araya getirmeye çalışır. Boğa Burcu tipi gibi bu burcun bir insanı olarak siz de güzellik, yiye­cekler, içecekler, dostlar ve eğlen­ce gibi yaşamın güzelliklerinden zevk alırsınız. Terazi insanı çalış­kandır ama zaman zaman da tem­belliği tutar. O zaman kendisinden hiçbir iş beklememelidir. Toplum­ca en beğenilen tip Terazi'den çı­kar; konuk ağırlamasını iyi bilir ve herkesçe aranan bir konuktur.
Terazi insanı meselelerin her iki yönünü değerlendirebildiği için karar vermede güçlük çeker. Bu yüzden iki Terazi insanının iş or­taklığının, planlamaları bir türlü sona eremeyeceğl için başarısız­lıkla sonuçlanması mümkündür. Tek başına da zor iş yapar.
Tek başına karar verme yete­neği olan Koç insanına karşıt burçta olan Terazi insanı bir orta­ğa gereksinme duyar.
Terazi insanı, havadan aldığı güç sayesinde fikirlerini kolaylık­ta anlatır. Sorunlarda karşılıklı dengeyi çabucak sağlayabilir; ne varki bu karar vermesine yetmez. Bu nedenle güçlü bir ortağın fikir­lerini benimser, özellikle uygun bir ortakla çalıştığı zaman iş ha­yatında başarılı olur.
Terazi insanı, cazibesi, hoşlu­ğu, güzelliği, kafası, zarifliği, ne­zaketi ve etkileyici sözleri saye­sinde pekçok hayran kazanır. Fa­kat o hayranlarıyla maceralara atı­lacak biri de değildir. Terazi insa­nı, eşinde mükemmellik arar. İste­diklerini bulamazsa kısa süre son­ra rtaya\ kırıklığına uğrayıp ayrıla­bilir.
Terazi insanı, güzel sanatlar alanlarında başarı elde edebilir. Yine güzellikle ilgili her türlü ko­nu ona uygundur. Bu burçta olan­ların çoğu antikaya düşkün olur ve bu sayede kazanç da sağlayabilir­ler. Ayrıca siyasette de başarılı olabilirler.


Terazi

Terazi burcunun özellikleri: Güzellik, güzel sanatlar, ortaklık, zarafet, çekicilik, siyaset, tarafsızlık, iyi niyet, olayları iyi görme, tembellik. Terazi burcu için Venüs'ü tanımlayan sözleri de okuyun.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi
Son düzenleyen asla_asla_deme; 17 Haziran 2009 13:46
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....