arkadaşlar ben önceden yorum yazmıştım kekemeyim diye. 2 aydır sesli kitap okuyorum ve çok rahatlama gördüm. ama şimdi şöyle bir sorunum var okumadaki tempoyu arada unutuyorum unutunca konuşmamada etki ediyor hatırlayınca çok rahat konuşuyorum ama arada kaybediyorum tempoyu bi kaç gün sonra yerine geliyor eskiden hergün unuturdum şimdi rekorum 12 gün oldu 12 gün sonra unuttum şuan unutuğum arkadaşlar 2-3 ay sesli okumayı yapın günlük yapın ben çok rahatladım hiç okuyamazdım eskiden öyleydiki kendi kendime anneme babama bile her kelime arasında abartmıyorum 4-5 sn duruyordum zorla çıakrıyordum harfleri ama şimdi çok rahatım arada unutunca moraliniz bozulabilir ama zamanla unutma zamanı azalıyor eskiden hergün unutoyurdum şimdi 12 güne çıkınca yavaşca yğkselince hem güveniniz geliyor kendinize müdürle 2 kez farklı gnlerde çok rahat konuştuğumu ve öğretmenle sohbet ettiğimi biliyorum bu hafta. püf nokta sabırla üstüne gitmek arkadaşlar. bu yorumu ciddiye alın kurtulmak isteyenler ilk başlarda çok zorlanıcaksınız okumada olmuyorsa bırakın 2-3 saat sonra akşam üstü okuyun gene olmuyorsa 1-2 saat sonra akşam ama hergün okuyun rahatlama göreceksiniz.