Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Evet gençler 9. sınıf olarak bal da ilk senemi bitirdim. En genç yorumculardan biri olarak gözlemlerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle hayatımdaki en güzel yılı geçirdim diyebilirim, gerek fiziki ortam, gerek BAL ruhu, gerek öğretmen kalitesi üst düzeydi. Hoş bir kaç öğretmenle uyuşamadık ama olsun bildikleri her şeyi büyük bir aşkla aktarmaya çalışıyorlar. Arkadaş ortamı çok güzel, istediğinizle istediğinizi yapabilirsiniz, okulun havasından mı nedir hepsi esaslı çocuklardı. Arada futbol maçları için atatürk'e gittik, ordaki arkadaşlarla da konuşduk. Doğal olarak onlarda memnunlar ama nedense benim anılarımı ağızları açık dinlediler. Öğretmen kalitesi, eğitim yöntemleri zaten bal ezer geçer onlara değinmiyorum fazla. Bu sene eski bloklar yıkılıyorlar ve yenilerinin inşaatına başlandı bile önümüzdeki sene geçicez bina kalitesi gibi kriterler (!) de ortadan kalkmış olucak. Karar sizin gençler. O kadar çalıştınız bunun karşılığını alın, pişman olmayacaksınız. Okuldaki tüm öğretmenlerin çocukları gene bizde okumuşlar,okuyorlar. Hiç bir anne, baba oğlunu kötü yere gönderir mi? onun dışında emniyet müdürlerinin, valinin çocuğu gene bizde eğitim görmüş. Karar sizin, BAL a gelin ve hayatınızı yaşayın. Ayrıca unutmayın, BALLI olmak bir ayrıcalıktır, ballı olunmaz ballı doğulur, ballı olmak kanınızda varsa zaten gelirsiniz Msn Wink