Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet arkadaşlar bal'ı zaten öneriyoruz bunu biliyorsunuz şimdi gelelim karşılaştırmalara
- Yıllardır bal'ın öss başarısı atatürk lisesinin farkla önünde
- İngilizcemize laf söyletmeyiz ve bu ders anlatma tekniklerine göre değişir. Öğretmen kendi verdiği worksheetlerin yeterli olduğunu söylüyor( farklı kaynakları birleştiriyor zaten ) bencede doğru ben o worksheetlerle 50 yıllık amerikan kültürün 12.kurunu kazandım. Ayrıca gayet derse cambridge'in kitaplarını da getiriyoruz ve getirebiliyoruz. Türkçe konuşma kısmına gelince, istersen konuş alırsın bir '' zero '' altı tane olunca bir sözlün 0 gelir ( yaşadım biliyorum ). burda Sevgi karaköseden bahsediyoruz 34 yıllık tecrübe Msn Wink
- Eğer olayları tanıdıkların gözünden anlatıyorsak İAL de de gayet kaçma vak'aları oluyor. Biz balda olmuyor demiyoruz ki Msn Grin. İstersen elini kolunu sallaya sallaya çık. Derslerin boş geçmesine gelince, dönemde 5-6 dersi geçmez aslında. Arada da boş geçerse biz haber vermeyiz ilk ders ikincisinde haber veririz yoksa anlaşılıyor zaten.
- Sosyal ve kültürel alanda hala karalama kampayalarına devam ediyorlar Msn Grin size hiçbir şey söylemiyorum girin internetten bakın bir kere ayran günümüz yeter Msn Wink
- Arkadaş ortamı süper, sınavdan önceki 3 gün birbirinizin evinde kamp yapın o derece, Bu madde için tek bir şey söylüyorum----- BAL RUHU ------ gidin araştırın bal ruhu ne demek!!!
- Gayet tabiki balda tiyatro ekibi, dans ekibi,latin dansları, yöresel danslar, belirli dergiler için gruplar var. Bizim kültür haftamız boyunca her gün seminerler, sergiler oluyor.
-Ayrıca dil sınavları, satranç turnuvaları, voleybol turnuvaları,badminton ( yanlış yazmış olabilirim ) turnuvaları ve futbol turnuvaları Msn Grin bizde futbol turnuvaları lig şeklinde olur haberiniz olsun. Ben okul kalecisiyim futbol takımı da zaten şampiyon oldu geçen yıl. Atatürk'ün stadında da onları 3-2 yendik Msn Happy
- hakkını verelim atatürk çok merkezi bir yerde dershanelere falan yakın yalnız derdiniz dershane olmasın dershaneler bizler için program yapıyor rahat olun. onun dışında bizim okuldan metroya gitmek de çok kolay! okulun herhangi bir servisine binin, 3 dk da bir geçen dolmuşlar var, otobüs var bide forum var
-turnuvalara gelince; dediğim gibi lig şeklinde futbol, basket, voleybol var zaten Msn Grin

Ben bu yazımda bir yerin ( !!!! kısaca bal'ın ) üstünlüğü belirtmek istedim, sadece bilip bilmeden konuşunca nasıl komik bir duruma düşülüceğini belirtmek istedim Msn Happy onun dışında gerçekten ikiside kaliteli liselerdir.

EEEEEEEEN önemli kısma geldik arkadaşlar, BAL DAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARI Msn Happy rahat olun bal bu senede öğrenci alıcak sabahçı öğlenci olmayacak diye söylendi bize ama kayıda geldiğinizde öğrenirsiniz. Çizimleri Bal'lı mimar kardeşlerimiz yapmış o bakımdan nasıl güzel bir yer olacağını tahmin edebilirisniz.

Her zamanki gibi değil ama 6-7 senedir olduğu gibi öğrenciler bu sitelere çok bakıcaklar, ben bir BALLI olarak, mutlu bir BALLI olarak, sizin bal'a gelmenizi şiddetle tavsiye ederim. Gelin burda rahat,huzurlu,heyecanlı 4 sene yaşayın!- burda öyle bir hayat var ki gerçekten hayat buymuş be! diyeceksiniz. Ayrıca facebook sayfamızda var Msn Grin gelin orda da yardımcı olalım Msn Grin Msn Grin Msn Grin ial'liler bilir, maalesef bizim sayfamızda beyaz eşya reklamı yok Msn Grin

Son olarak; .... aklıma marş gelmedi hepsi küfürlü, siz en iyisi bal'a gelin kendi gözlerinizle görün!